Fear In Madrid
Hala Madrid ! ! !
- Член од
- 26 ноември 2009
- Мислења
- 332
- Поени од реакции
- 37
moze nekoj da mi preporuci igra slicna kako mafija 1 i 2 ) slicna e najverojatno godfather..a nekoi drugi ???
Dragon Age.Некоја игрица како Dungeon Siege 2 и Torchlight ??
Ја имам играно Dragon Age Origins, една од најлошите RPG игри што сум ги играл.Dragon Age.
Мора да ја играш.
Хахахахахаха EPIC!!:pos2:Ја имам играно Dragon Age Origins, една од најлошите RPG игри што сум ги играл.
E aj kazi koi RPG si gi igral pa da vidime sporedbiЈа имам играно Dragon Age Origins, една од најлошите RPG игри што сум ги играл.
Признавам дека Dragon Age не е некое револуционерно RPG, некако многу ми е иста ко претходните игри од BioWare, нема ништо посебно ново. Ама па од друга страна подобра е од минимум 95% од RP игрите. Пред неа би ги ставил само SW:KotOR, Mass Effect и серијалите Elder Scrolls и Fallout.Ја имам играно Dragon Age Origins, една од најлошите RPG игри што сум ги играл.
Igrata ne e nisto posebno, interesno e co-op i competetive online da igras. Kampanjata e obicna i stanuva mnogu povtorliva. Interesno ke ti e dodeka da probas so site karakteri da igras a posle ke ti e dosadno, barem mene mi bese. Ne ja zavrsiv do kraj pa zatoa mozebi stanuva dobra podocna.Некој да каже нешо за играва, гледам сегде има голема оценка:
Transformers: War for Cybertron
И да препорачете некоја игра како Devil May Cry, Prince of Persia, Assasian's Creed, така нешо.
World in Conflict, SC2.Нека ми препорача некој некоја добра стратегија...
Фала многу..:smir:World in Conflict, SC2.