Препораки за игри

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
moze nekoj da mi preporuci igra slicna kako mafija 1 i 2 :)) slicna e najverojatno godfather..a nekoi drugi ???

Член од
4 јануари 2010
Мислења
179
Поени од реакции
18
Не ја памтам убаво.. пред 3-4 години ја Dungeon Lord (RPG).. само памтам на времето добра беше.. :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Некој да каже нешо за играва, гледам сегде има голема оценка:

Transformers: War for Cybertron

И да препорачете некоја игра како Devil May Cry, Prince of Persia, Assasian's Creed, така нешо. :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Ја имам играно Dragon Age Origins, една од најлошите RPG игри што сум ги играл.
Признавам дека Dragon Age не е некое револуционерно RPG, некако многу ми е иста ко претходните игри од BioWare, нема ништо посебно ново. Ама па од друга страна подобра е од минимум 95% од RP игрите. Пред неа би ги ставил само SW:KotOR, Mass Effect и серијалите Elder Scrolls и Fallout.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Некој да каже нешо за играва, гледам сегде има голема оценка:

Transformers: War for Cybertron

И да препорачете некоја игра како Devil May Cry, Prince of Persia, Assasian's Creed, така нешо. :)
Igrata ne e nisto posebno, interesno e co-op i competetive online da igras. Kampanjata e obicna i stanuva mnogu povtorliva. Interesno ke ti e dodeka da probas so site karakteri da igras a posle ke ti e dosadno, barem mene mi bese. Ne ja zavrsiv do kraj pa zatoa mozebi stanuva dobra podocna.
A za takvi avanturi od treto lice ne znam nekoja da ti preporacam osven tie sto gi kaza :) Ako sakas strategii, uste od vcera ja ima R.U.S.E po torenti. Mnogu mi se dopaga, probaj ja.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
kolku shto ja imam gledano na youtube igrava prilichno e dobra grafichki,zvuk ednostavno se me bendisa... Gears Of War ?

Kajgana Shop

На врв Bottom