Препораки за игри

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
ц ц ц ц ми скршивте филм.. стнав со BONER да ја длирам АЦ II и сеа.. :(

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ubisoft уште пред година можи и повеќе ја најави R.U.S.E. , стратегија - RTS.
Еве го трејлерот

Изгледа дека ќе биди голема играва, многу голема.

Епа, на 9ти март играта ќе биде пуштена како јавна бета (веројатно само едно или две нивоа) на Steam.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Епа, на 9ти март играта ќе биде пуштена како јавна бета (веројатно само едно или две нивоа) на Steam.

Направив pre-load преку стим. Ми ја симна и ја заклучи и сега на 9ти само треба да ја отклучат и ќе ја играм.

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Ghost Pirates of Vooju Island, за сите љубители на Monkey Island стратегиите, ја направи дел од тимот кој работеше на Curse of Monkey Island.

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
Ubisoft уште пред година можи и повеќе ја најави R.U.S.E. , стратегија - RTS.
Еве го трејлерот

Изгледа дека ќе биди голема играва, многу голема.

изгледа дека овие играат на таа масата од мајкрософт!
Добра ќе биде играта иначе мислам дека ќе биде нешто како supreme commander само без роботи ова она

Член од
21 декември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
22
Играва изгледа одлично :vozbud:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
изгледа дека овие играат на таа масата од мајкрософт!
Добра ќе биде играта иначе мислам дека ќе биде нешто како supreme commander само без роботи ова она
Ееј замисли, играва да може да игра на тоа чудо, Microsoft Surface. Тоа ќе биде јако!

Играва изгледа одлично :vozbud:
Потсеќа на Duke Nukem, онај од четрстрета на ДОС што се играл, поточно Дуке Нукем 1 - 1991 и Дуке Нукем 2 - 1993. (ја игриве ги играв 2000 и некоја)

Играва ја прават Klei Entertainment, истото студио што ја направи Eets, една ептен добра, одлична логичка игра. Па затоа секако ќе ја земам чим ќе излези.

Kajgana Shop

На врв Bottom