Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.726
- Поени од реакции
- 52.661
Секоја игра правена според филм е таква. Ти што очекуваше?Вчера ја симнав играта АВАТАР, ја поиграв
импресии: поглупа поотепана игра здравје.
Секоја игра правена според филм е таква. Ти што очекуваше?Вчера ја симнав играта АВАТАР, ја поиграв
импресии: поглупа поотепана игра здравје.
Досега 15 саати in, ваљда до третина сум некаде, ако не и повеќе. )Абе зависи како играш ... Јас на двојкава имам моментално 20 часа гејмплеј и уште сум на средина , ако планираш да тепаш само маин приказна одприлика ке ти биде исто времето иако игрите на Бајовер не е филинг да ги тепаш само маинстримски =) секое делче е закон дури секој сајд квест е топ , и Ivan1real без спојлери за другите плиз
Prototype se vika igrata slicna kako PoPDaj preporacajte nesto kako DMC4 ili POP ili pak nekoja dobra strategija.
Дали има некоја разлика помеѓу некоја од игриве ?И најновата:
Ви ги препорачувам сите делови, кој сакате спуштајте го. Неопишливо е чуството кога игра од 200-700 mb ќе ве натера да ја играте со денови.
Би ти ја препорачал Pedal to the metal.Многу ми се допадна.Дали има некоја разлика помеѓу некоја од игриве ?
на времето имав играно една... имаше знам бензин да пуниш, да одиш да земеш приколка... па да ја носиш... новава ми изгледа многу полоша. Те дава одма со приколка.. немаш бензин да пуниш... слабо слабо...
препорачај некоја од нив и ако можеш пиши разлики...
Некој да каже импресии за BioShock 2?
Добра е, лоша е, ова чини, ова не чини... нешто како мини-рецензија?
Ги немам играни ни кецот ни двојкава, а по клипчињата што ги видов ми изгледа многу слична на Undying. И читам нешто дека играва е RPG FPS?
Да знам дали да ја симињам и да ја играм и све
^ Да, и дали приказната е продолжение од BioShock кецот, за да знам дали да ја играм кецов прво, па двојката.