Препораки за игри

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Абе зависи како играш ... Јас на двојкава имам моментално 20 часа гејмплеј и уште сум на средина , ако планираш да тепаш само маин приказна одприлика ке ти биде исто времето иако игрите на Бајовер не е филинг да ги тепаш само маинстримски =) секое делче е закон дури секој сајд квест е топ , и Ivan1real без спојлери за другите плиз
Досега 15 саати in, ваљда до третина сум некаде, ако не и повеќе. :))

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Zdravo . Dali nekoj moze da kaze dali ja ima Serious sam 3. Ja imav serious sam 2 i bese mnogu interesna. Ako moze nekoj da mi kazi dali ja ima izlezeno i kako mozam da ja najdam t.e dobijam. Fala odnapred

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Излезена е Serious Sam HD: The First Encounter, тоа ти е исто како The First Encounter само со подобрена графика. Во скоро време ќе излезе Serious Sam HD: The Second Encounter, а за Serious Sam 3 нема точен датум, само се знае дека ќе излезе во 2010.

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Daj preporacajte nesto kako DMC4 ili POP ili pak nekoja dobra strategija.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Некој да каже импресии за BioShock 2?

Добра е, лоша е, ова чини, ова не чини... нешто како мини-рецензија?

Ги немам играни ни кецот ни двојкава, а по клипчињата што ги видов ми изгледа многу слична на Undying. И читам нешто дека играва е RPG FPS?

Да знам дали да ја симињам и да ја играм и све :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
^ Да, и дали приказната е продолжение од BioShock кецот, за да знам дали да ја играм кецов прво, па двојката.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
И најновата:

Ви ги препорачувам сите делови, кој сакате спуштајте го. Неопишливо е чуството кога игра од 200-700 mb ќе ве натера да ја играте со денови. :)
Дали има некоја разлика помеѓу некоја од игриве ?
на времето имав играно една... имаше знам бензин да пуниш, да одиш да земеш приколка... па да ја носиш... новава ми изгледа многу полоша. Те дава одма со приколка.. немаш бензин да пуниш... слабо слабо...
препорачај некоја од нив и ако можеш пиши разлики...

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Дали има некоја разлика помеѓу некоја од игриве ?
на времето имав играно една... имаше знам бензин да пуниш, да одиш да земеш приколка... па да ја носиш... новава ми изгледа многу полоша. Те дава одма со приколка.. немаш бензин да пуниш... слабо слабо...
препорачај некоја од нив и ако можеш пиши разлики...
Би ти ја препорачал Pedal to the metal.Многу ми се допадна.

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Некој да каже импресии за BioShock 2?

Добра е, лоша е, ова чини, ова не чини... нешто како мини-рецензија?

Ги немам играни ни кецот ни двојкава, а по клипчињата што ги видов ми изгледа многу слична на Undying. И читам нешто дека играва е RPG FPS?

Да знам дали да ја симињам и да ја играм и све :)
^ Да, и дали приказната е продолжение од BioShock кецот, за да знам дали да ја играм кецов прво, па двојката.

Го имам играно кецот до пола, па неможам да ви одговорам.

Али прашајте го Максовизија, кецот го има изиграно 100 пати. :tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom