Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

Член од
12 мај 2013
Мислења
28
Поени од реакции
12
До сега имам слушнато само добри и позитивни работи за Циривири па ме интересира какво е вашето исуство од кај него. Имам поголем проблем и вака ми изгледаше сериозно и искрено човекот би се препуштила на лечење кај него ама друго е кога ке слушнеш од некој што е лечен кај него нели?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
ѕвер е
спремен ептен
на комшика братот син или така нешо
јас не го знам лично ама мислам мајка ми одеше кај него за нешо (ќе ти пишам покасно) и многу задоволна

Член од
12 мај 2013
Мислења
28
Поени од реакции
12
Јас бев кај него пред неколку дена и е многу сериозен што многу ми се допаѓа за разлика од другите кои си играат мајтап и кажуваат вицови демек мене до виц ми е дојдено. Кажа што е работата и што ке прави он додека се согласуваме, не викна на 27ми кај него да објасни подетално вака изгледа фер и искрен човекот.

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
Ve molam ako imate iskustvo so nekoj dobar dermatolog pisete go
Приватно или државно? Од државното најискрено не сум задоволен :( Отидов за еден проблем станаа 100 :mad:. Ако сакаш на приватно јас би ти го препорачал Др. Анчевски, имам доста добро искуство со него, и доста ми помогнал во врска со дерматолошки проблеми :) 3216608 се закажува, секој пон и вто прегледува он лично, останатите денови другите доктори :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Promedika sproti Ramstor
Dr Ivana Pangovska
Pregledot e 80 den so uput od maticen lekar. Se zakazuva i ona ti kazuva sto treba da ispitas, zatoa sto bez prethodni rezultati od ovie ispituvanja ne smee da dava nikakvi terapii.
Ne sum imal problemi no gledam na mnogu zenski sto gi znam i ima pomognato.

Sent from my Samsung Galaxy S3

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Зависи за што ти треба, имаш јаки дерматолози и на клиника, колешка моја беше за еден проблем со алергиски дерматитис и препишаа терапија за 2 недели и се исчисти кожата.

Ако ти е козметолошки проблем иди кај Светлана Костиќ.

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Др. Предраг Пешиќ во ДЕРМА МЕДИКА. Тој ми ги излечи на мене акните.

B

babsyy

Гостин
Овие кои што ќе ти ги набројам се доктори кои што ги познавам и лично, а со некои имам и искуства (позитивни). Не знам за каква проблематика станува збор, ама еве некои добри дерматолози; Нина Цаца- Билјановска, Наташа Јаковљевиќ кои работат во државна. Овие две ми делуваат како најеминентен кадар од таму, инаку еве ја листата на повеќето дерматолози, со тоа што се закажува претходно.
Приватно, д-р Светлана Костиќ Петрушевска (веднаш позади зелено пазарче), и Николина Лазаревска која работи во Медикоз (Дебар Маало). Сите се одлични. :)

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Инаку дај те предлог за добар уролог :icon_mrgr: на државно или приватно ... :) ( Скопје )
Проф. Ристовски, „Св. Наум Охридски“ (екс- Градска Болница)

B

Blade Torch

Гостин
некој да сподели позитивни искуства со приватни кожни лекари во Скопје. Резулати кои ги имал , цена на прегледи , цена на продукти кои му биле препорачани да ги користи и слично . Може и по приватна порака .

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Ќе го замолам некој да каже мислење за Др. Александар Кандикјан!Дали некој бил и како е задоволен од него?Неможам ништо да најдам за него по нетов,па поради тоа би сакал да прашам за искуства.

Член од
5 септември 2013
Мислења
44
Поени од реакции
16
Поздрав..Ај ако можете да ми препорачате добар онколог во Онкологија..Моментално одиме кај една прилично млада докторка Др Маја Попова?

Kajgana Shop

На врв Bottom