Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

Член од
7 февруари 2011
Мислења
211
Поени од реакции
105
Не е повреда, освен ако не сум потиснал некој нерв во лезење. Имам невролошки симптоми, грчење на мускули особено околу половината.
Ќе те снимаат на компјутер или магнетна да се види да не е потиснат некој корен на некој нерв кај рбетниот столб и Електромиографија ќе ти прават да се види за мускулите да не е нешто до нив..
Инаку бидејќи не сум од Скопје а одамна специјалистите избегаа во приватните установи не можам да ти препорачам никој пошто не знам кај се отидени.. Во секој случај си има на Клиника - Државна невролози добри -
И на приватно да отидеш овие испитувања ќе ти ги направат така да поефтино ќе ти испадне..
Само што сега има штрајк.. Така да ќе мораш приватен да бараш..
Можеби некој од форумов што го имал твојот проблем и што бил кај приватен невролог ќе пише тука.

Член од
15 октомври 2012
Мислења
193
Поени од реакции
49
Imali nekoj iskustvo za glavobolka.Site snimki sumgi naprail see cisto .migrena nee sinusi itd.Naceloto meboli jako
idolgo vreme me drzi.Nepomaga nisto od lekovi pomagajte luge?:cuc::tapp:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Здраво барам добар невролог во Скопје+ приватна клиника/болница со добар невролошки оддел каде вршат невролошки испитувања. Не мора да се од иста установа. Фала.
Заеби приватни,оди во градска болница, ќе го бараш Пемовски или Нино.
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 17:24 ---
Imali nekoj iskustvo za glavobolka.Site snimki sumgi naprail see cisto .migrena nee sinusi itd.Naceloto meboli jako
Пробај кај Иван штом веќе не ти помага медицината.

Член од
15 октомври 2012
Мислења
193
Поени од реакции
49
Здраво барам добар невролог во Скопје+ приватна клиника/болница со добар невролошки оддел каде вршат невролошки испитувања. Не мора да се од иста установа. Фала.
Brat za tvoja dijagnoza barajgo dr Arben d bolnica mnogu edobar sigurno keti pomogne nemoj privatno mnogu pari ke potrosis.nema dati pomognat kako euro kete gledat zaniv sme potrosen matrijal.Ipak tisi znaes
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 17:30 ---
Заеби приватни,оди во градска болница, ќе го бараш Пемовски или Нино.
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 17:24 ---

Пробај кај Иван штом веќе не ти помага медицината.
Sum bil kaj Ivan nemi pomogna falati brat

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.825
Поени од реакции
12.259
Не знам шо можи да биди. Јас веќе месец дена уназад имам вртоглавици, губење на рамнотежа а првите дена и главоболки имав (сега веќе не). Сите испитувања ги направив - ништо не излезе, освен страбизам (ваљда вака се пиши) што секако не е причина за ова. А и не сме единствените што се жалиме од ова, знам уште неколку луѓе со слични проблеми, главоболки ова она а на болница им викаат ништо нема. Не знам кој е лекот за нас (n)

Член од
15 октомври 2012
Мислења
193
Поени од реакции
49
Не знам шо можи да биди. Јас веќе месец дена уназад имам вртоглавици, губење на рамнотежа а првите дена и главоболки имав (сега веќе не). Сите испитувања ги направив - ништо не излезе, освен страбизам (ваљда вака се пиши) што секако не е причина за ова. А и не сме единствените што се жалиме од ова, знам уште неколку луѓе со слични проблеми, главоболки ова она а на болница им викаат ништо нема. Не знам кој е лекот за нас (n)
Jas mislam deka ne znaat da procenat dijagnoza na snimka.Magnetna rezonansa na krvni sadovi e krajna ne postoi druga snimka. Nemoze se dae dobro koga problem ima.Gospod neka nie na pomos
--- надополнето: 1 декември 2012 во 16:36 ---
Баш ми е жал :(
Brat glavata i hartijata trpat sve moram da izdrzam drug izlez nemam.Gospod dane dade na nekoj dago boli glavata kako mene.Imposakuvam nasite dobro zdravje.:cuc:

Член од
21 март 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Имам слушнато за неколку ортопеди кај нас, но не им ја знам специјалноста.
  • Боро Илиев
  • Златко Темелковски
  • Зоран Андоновски
  • Горан Видоевски
  • ...
Од овие само за Др. Темелковски имам слушнато дека бил добар за третирање повреди на колено, а за другиве незнам.
Кој има искуство со некој од наведениве или некој друг нека каже, препорача.
Благодарам.

Ace Ventura

The samurai...
Член од
3 декември 2007
Мислења
383
Поени од реакции
59
Горан Видоевски,само види кога најбрзо ќе може да закажеш...или кажи дека е нешто ептен итно затоа што е кнап кај него,како и да е мислам дека ќе ти излезат во пресрет

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Горан Видоевски,само види кога најбрзо ќе може да закажеш...или кажи дека е нешто ептен итно затоа што е кнап кај него,како и да е мислам дека ќе ти излезат во пресрет
Да,Др Имењакот :D (Горан) Видоевски можат да ти излезат во пресрет ако е итно и без да имаш закажано.Зборувам од искуство :)

C

cige

Гостин
Филип Втори имаат најдобра ортопедија.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Инаку дај те предлог за добар уролог :icon_mrgr: на државно или приватно ... :) ( Скопје )

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Имам слушнато за неколку ортопеди кај нас, но не им ја знам специјалноста.
  • Боро Илиев
  • Златко Темелковски
  • Зоран Андоновски
  • Горан Видоевски
  • ...
Од овие само за Др. Темелковски имам слушнато дека бил добар за третирање повреди на колено, а за другиве незнам.
Кој има искуство со некој од наведениве или некој друг нека каже, препорача.
Благодарам.
Dr. Ciriviri
Dr. Nestorovski
Od 8mi septemvri....bolje zdravje!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom