Пивац го кажа ставот арно амаа........ одма го поклопи со антимакедонците од седесето,со брането,со апашите ,со кичмите итн....Така да пивац друже пробај барем еднаш да го ОСУДИШ она што и треба да го ОСУДИШ барем на оваа тема.Иначе знам пивац ти не си вмро ти си неутрален ,ама ете нема друга опција да му е.м матер и затоа овака настапуваш во повеќето теми,а сеа следниве коментари од подржувачите на ликот и делото на ...... одма ќе мавнат јака контра 442 или 433 ,како тоа некој се радува ,свршуе... на оваквите информации ,а они жалат оти се патриоти итн...и темава ќе си тапка ли ќе си тапка додека оние што треба да си го одработат своето ќе си го одработат ,а ние и понатаму ќе си останеме со прстот во уста ....и слепо ќе си го одиме патот кој ќе ни го трасираат, па ма.е му е/ем тито барем по козји патеки ги носел тоа слепците бе,на нас изгледа ни козји патеки нема да ни останат од заблудата во која свесно живееме.....:smir:
Пу пу!
Скраја да е да сум неутрален.
Јас сум за Македонците.
За оние што највеќе ги бранат Македонските интереси.
Тоа не значи дека секогаш и безусловно ке ги поддржувам, како сега на пример.
Работата е што ти и твоите истомисленици не можете да го разберете тоа.
Не можете, или, не сакате да разберете дека сте робови на вашите партии.
Бане рекол седи, вие седите.
Бане рекол оп! , вие скокате.
Македонија не ви е на прво место, туку Партијата.
Решил Грујо споменици да се прават... Плукај!
Не затоа што е штетно тоа, туку затоа што Грујо рекол...
Предложиле ВМРО кампања за трето дете... Плукај!
Не затоа што е штетно тоа за нас, туку затоа што ВМРОвци го предложиле...
А за мастурбирањето - демантирај ме!
Дајте ми барем еден коментар каде што ставот за неменување на името сте го поддржале.
Ај да видам...
Дали дечките со флексибилни кичми кажале такво нешто...