Пред да умрам...

Член од
10 јануари 2012
Мислења
131
Поени од реакции
28
прво и најбитно да го заменам хју хефнер..пошто ептен се мачи чоекон ..
и после да умрам многу лесно и брзо :D

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Монголија,Тибет,Камчатка,Прајпијат,Чернобил,Шкотска,Ју Ес оф факинг Еј :)
Јапанка,Црнкиња.
1,000,000$
Вила од 10000квадрата.

G

galaxy

Гостин
Ве жалам ако мислите дека патувањето некаде е достигнување, и што повеќето копнеете по работи кои се купуваат или добиваат со пари.
Знам, клише муабет, бла, бла, ама кога ќе размислиш не е така. Парите се неопходни во секојдневниот живот, ама оној најголемиот копнеж треба да е нешто поголемо од парите, нешто ново. Прашањето е кој е вашиот најголем копнеж, вие велите дека тоа е нешто широко достапно кое можете да го имате секој момент.
Знам дека може да бидете и поголеми хејтери и од мене и да пишувате тука дека и за нешто ново треба пари.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
A peculiar grin:) 10,15 min. before the curtain falls. Doesn`t matter why or how...:)

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.448
Поени од реакции
5.134
Возење со бесна кола над 250 км - ✔
Ролеркостер - ✔
Банџи - ✔
Скок со падобран -
Лет во вселената -
Пловење со подморница -
Јапонка/Корејка -
Посета на барем 50% од земјите во светот -
Да видам кит -

И уште некои "ситници" на кои работам. :)
Дури не ги направам овие работи, не умирам!

Член од
20 декември 2011
Мислења
92
Поени од реакции
44
Ќе го гледам The Ring пред да умрам.
Ќе пишам опроштално писмо до моите најблиски и ќе ја тужам Самара за убиство со умисла од прв степен.хахахах мала шала.

Хмммм, црнец за маж , доста ќе ми е...:pos:

К

Кики.

Гостин
Лондон, Бангкок, Индија, Рио де Жанеиро, Куба, Лас Вегас, Њу Јорк, Мајами, Канкун, Бора Бора... да не продолжувам, на многу места сакам да отидам.
Банџи, Ролеркостер во 6 Flags - Њу Џерси, да отидам на Auto show во Детроит, концерт на Стинг, Buena Vista Social Club(да не набројувам), да го посетам Лувр и да добијам една временска машина.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Пат или поточно - Аџилак до следниве дестинации:
York, Dublin, Barcelona, Paris, Agincourt, Amsterdam, Vienna, Verona, Florence, Rome, Mesinna, Mycenae, Crete, Byzantium, Nicea, Jerusalem, Cairo, Babili. ЈБГ индоевропски ѓак. However од другата страна на земјината топка- Сан Франциско, Бостон, New Orleans, New Amsterdam. Јужна америка не ми е по терк.
Концерти на Евансесенс, Coldplay, Muse и по можност да ги ѕирнам остатоците од The Beatles, Queen.
Да имам барем 3 девојки од странство, (надвор од балкан - 1на штиклирав)
Запознавање (ако потпишува книги) со Карлос Руиз Зафон, Габриел Мираљез, Јустејн Горднер.
Пробување на Пекиншка патка, месо од дивеч....
На погреб да ми ја свират - Vide Cor Meum.

Скромно, не?

Kajgana Shop

На врв Bottom