Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
@Bodhidharma со цело срце ти посакувам некоја некогаш да ти врати на сликите што ги испраќаш по пораки од ташакот и да ужива во твоите смешки кои се глупи и навредувачки
Te sakam i jas...inace slikata bese nameneta za zaebancija....prasaj ja @коцка neka ti kaze, ova bese smisleno kako parodija....i jako ne isperdasi ama jas ni kriv ni dolzen

:(

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@Хоуп LEJDI cika veljo proso nogo sepak ----kulturno blagodaram uci ti se kakvi karakteri na devojki,dami i zeni ima , a stom uspeal kalimero do dedo da stane toa e nirvana :D B.T.W nie si imame katce za zabava ako nekoj se zabavuva neznaci deka e i takov vo realniot svet e seto ova e virtuelno ti presuduvash sprema virtuelnoto ,sto e sosema razlicno sprema realnoto pouka od mene realniot nema dobar brak 20g so virtuelnos samo realnos realnos pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Автоматски споено мислење:

buda ti uste ne ja pogledna mojata komicna fotka so banana ????

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
ili fish so deset papira so vkus na banana :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Се надоврзавме за да муабетов биде по интресен ,забавен и смешен. Докажани сме, довербата ни почива врз меѓусебното разбирање и верување еден во друг,која е и најбитната карика. Ако го нема тоа џабе е друго докажување и млатење сено.
Ок, да не искочам неопеан бич Божји, нејќев да одам у лични напади, убаво е што сте се нашле со Крејзи баш на форумов, кој лично го сфаќам ко многу површен и несериозен, се надевам дека ќе ви биде мед и млеко заедничкиот живот и дека бепчето ќе ви израсне во љубов, среќа и просперитет (под ризик да звучам ко некоја бабетина која благосиља).

Сево ова време се зезав, макар да, добра линија држиш, мора да ти се даде кредит ама фраер нумеро дуе ипак те шие според имагинативноста и креативноста на фотката.

I have a sneaky suspicion дека имаме уште еден пар на повидок и ново форумско бебе тука, хинт - извесен лик Плејс Би (Пласибо или what's-his-name) и една почитувана форумска резидентка - Вајолет.

Love is in the air, навистина. :love:

Член од
4 јануари 2020
Мислења
476
Поени од реакции
863
Ок, да не искочам неопеан бич Божји, нејќев да одам у лични напади, убаво е што сте се нашле со Крејзи баш на форумов, кој лично го сфаќам ко многу површен и несериозен, се надевам дека ќе ви биде мед и млеко заедничкиот живот и дека бепчето ќе ви израсне во љубов, среќа и просперитет (под ризик да звучам ко некоја бабетина која благосиља).

Сево ова време се зезав, макар да, добра линија држиш, мора да ти се даде кредит ама фраер нумеро дуе ипак те шие според имагинативноста и креативноста на фотката.

I have a sneaky suspicion дека имаме уште еден пар на повидок и ново форумско бебе тука, хинт - извесен лик Плејс Би (Пласибо или what's-his-name) и една почитувана форумска резидентка - Вајолет.

Love is in the air, навистина. :love:
Ај гот ит (y) :D

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.612
Поени од реакции
37.576
... го пуштивте девојчето, а не и дадовте до знаење дека ташак не е кур, ниту кур не е ташак, и дека фраерот на број 7 не му висеше „ташлакот“ туку курот, и тоа му се гледаше само главчето затоа што мајцата му беше долга, а да немаше мајца ќе му се видеше цел кур што така во спиечка состојба е за завид, а ташаци се јајца, секое мушко ги има две, а може и едно...цц цц основни работи да не се знаат!

Можеш да се правиш будала демек не си разбрал некој дел од некој нејзин пост, па демек си се заинтересирал што сакала да каже со тоа, ама да не идеш оф топик на темата си решил да ја прашаш вака.
И така ќе си тече општ муабетот и ко демек не си заинтересиран за нејзе, него само за делот кој не си го разбрал и така колку повеќе си незаинтересиран, толку повеќе си интересен. И следен пат таа ќе ти пише прва :P
Во секој случај подобро ова, него да треснеш некоја излитена финта и да се надеваш дека ќе падне на тебе зошто сите девојки се палеле на машки со смисла за хумор. :icon_lol:
И така ќе си се занимавате...
... што ти значи искуство нели, Бен ама си стрефнал алал да ти е, оти незаитересираноста е алатка доЏими ближе....
...инаку Хоуп нешто беше модераторка на форумов, гледам филмаџивка активна!

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
BROJ 3 AKO SAKATE DA VIDITE USTE 9 TATO:vozbud:

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
banana megu sise vidovme a banana u guzici ??moze

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
... го пуштивте девојчето, а не и дадовте до знаење дека ташак не е кур, ниту кур не е ташак, и дека фраерот на број 7 не му висеше „ташлакот“ туку курот, и тоа му се гледаше само главчето затоа што мајцата му беше долга, а да немаше мајца ќе му се видеше цел кур што така во спиечка состојба е за завид, а ташаци се јајца, секое мушко ги има две, а може и едно...цц цц основни работи да не се знаат!

... што ти значи искуство нели, Бен ама си стрефнал алал да ти е, оти незаитересираноста е алатка доЏими ближе....
...инаку Хоуп нешто беше модераторка на форумов, гледам филмаџивка активна!
Точно и скроз исправно, „ташак“ и „патлак“ се два сосем различни поими и термини, тоа беше груба грешка и мешање на „баби и жаби“, ми примирисуваат инаку на турцизми, ќе го консултирам речникот на Tureng во меѓувреме околу тоа. Но, муабетов ми мирисаше и онака на кур-ташак и чамче муабет, што значи дека тоа е помалку битно во случајов. Најбитното е дека лав из ин ди ер, таа не се одзема со вакви баналности, туку, напротив, само се мултиплицира. :love:

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Ја сфаттив овие два дена дека... тие припаднички на женски пол шо се бунат за бананите... имаат мали цицња у комбинација на голем нос...

:toe:
Цицињата ми се ко убоди од комарци и варираат меѓу Б и Ц корпа, во зависност од моменталната флуктуација со тежината, Бијонс сепак ми посочи дека не се мерел цицкарникот по абецеда и во корпи, али јас си купувам редовно туркче калите, а тие се малку „обратни“ во однос на мерките и пропорциите.

Носот ми е мал, бтв, факд-ап комбо сум.

Твоја анал-иза која е мојата форумска анамнеза?

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
jas svativ deka maskite sepak pobedivme sp odnos na brojot na prijaveni a vo bana fani kontels posto vidovme ,banana medzu sise dali moze banana nasprema penis, banana u guzu sepak e fany pickture tema

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.494
Ова копање по постови и лепење некој цитат од пред 100 години е некој вид форумска одмазда сум заприметила.

Знам зошто, заборавив да ти посакам добри желби.

Е па драга Бијонсе, ти се восхитувам на сочната цицка, камо моите мали цициња да беа пола ко твоите, ги обожавам твоите теми, многу работи научив баш од тебе и темите кои ги отвораш, можам да кажам и дека животот на некој начин ми се смени откако се појави ти на социјалните мрежи. Исто, се сеќавам дека си нешто медицинско лице и прегорда сум што во оваа банана земја имаме вакви медицински работници, без размислување би ти го доверила тебе животот. Твојот сарказам, твоите досетки и плескање газиња на луѓе што те закачаат се... немам збор, колку само пати сум употребила твој цитат да се направам интересна во друштво. Твојата смисла за хумор... не е за сите. Специфична е и не секој мал мозок може да сфати што навистина значи смешката што ја кажуваш. Обожавам кога раскажуваш нешто и ставаш по десетина слики во постот, така подобро разбирам и имам увид баш како што треба. И се восхитувам на твоето знаење што ги опфаќа сите теми и ти благодарам што ми посочи за ташакот. Јас сум твој фан бијонсе немој да ме мразиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom