Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
^
Јас мислев се зезаме.....малку хард кор ама ништо лично. Иначе би сакал и јас да имам удел во оплодувањето ако може :love:
Знак за љубов поголем здравје.

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@Bodhidharma aj kako postar clen zamoli za kajgana forum pravila i b.t.w nema samo broj 7 zirka na glavce b.t.w modelatorot rece bez sex fotki site bioloski imame maskite kobasica a zenite smokva pa mozevme so tema maski polov organ da go fotneme sekoj svojot pitom ili potskok :pos: :pos: :pos: :pos:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Можеш да имаш удел во оплодувањето секако. Ти ќе ја оплодиш крејзи а мене ќе ме оплоди тринаесетката.
Слушај....колективна разваљотка сакам, па кои сперматозоиди победат тие....ама Крејзи и Кал ми се олд френдес и таму не пипкам :love:
Автоматски споено мислење:

Хоуп почна да брише постови :facepalm:

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
neznam vo koj smisol mene mi se uste po old od site vas pa sega sum ko gresen gavol za niv REALNOS

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Избришано мислење :P
Крејзи не ја давам,а и она знае дека нема да и избегам никаде :love: А и веќе ја оплодив :D
Ок, нас нè убедивте, дефинитивно, дали и вие сте толку убедени во тоа, штом имате толкава потреба да се докажувате тука?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Вака...да не испадне лошо дека сме се разбрале....тачно е дека @Хоуп не направи партали. Ама треба уште да учи, сама вака на тема не се доаѓа......те сакаме Хоуп :love:

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@Bodhidharma ete banane banane ja ko kolegialen drustven covek staviv slika sa banana mustikla .a naidoh na ignore prvo treba otvarac na temu da stavi lajk a ostali po niv ,znaci ignorisu me a ignoriranje e mana na slabite koi nemozat da prifatat se vidi buda kakva mustikla napraviv od banana so brend :pos:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.667
Поени од реакции
10.022
Ок дечки мило ми беше што се дружевме, прекрасно друштво сте, незаборавно и незаменливо, супер беше додека траеше, малце ми се здосади.

Вас Крејзи и 13 ви посакувам што повеќе деца и среќа и разбирање во бракот, не е битно другите да знаат дека се сакате, доволни сте си само вие двајцата, @Bodhidharma со цело срце ти посакувам некоја некогаш да ти врати на сликите што ги испраќаш по пораки од ташакот и да ужива во твоите смешки кои се глупи и навредувачки, калимеро бејби гледај си ја жената и чувај ја како очите, зошто ретко е а и никогаш никоја не би трпела некој како тебе 20 години. Упс 3 децении де. @BenDover смени го пристапот, вака нема да заинтересираш никоја, банана та банана, јебала те банана. И Natan, да бевме повеќе такви подолго ќе се забавувавме, ама тоа е.

Чаооооо :love:

Член од
4 јануари 2020
Мислења
476
Поени од реакции
863
Ок, нас нè убедивте, дефинитивно, дали и вие сте толку убедени во тоа, штом имате толкава потреба да се докажувате тука?
Се надоврзавме за да муабетов биде по интресен ,забавен и смешен. Докажани сме, довербата ни почива врз меѓусебното разбирање и верување еден во друг,која е и најбитната карика. Ако го нема тоа џабе е друго докажување и млатење сено.

Kajgana Shop

На врв Bottom