СпаЈдеР
DissentiveMoron202
- Член од
- 1 март 2006
- Мислења
- 3.201
- Поени од реакции
- 52
Moлим?Кој ги споредува филмовите?Ти!Јас имам гледано вкупно 8 Џејмс Бонд филмови а не кажав кои,нели?Епа не кажав,така да треба прво да знаеш кој сум ги гледал!И да,имам гледано само еден филм со шон конери.Инаку фората у филмот ти така си ја сваќаш,за мене тие се детски глупости и мило ми е што во новиот филм не беа користени.За фаците вие женските си знаете кој каква е,зар јас ќе оценувам за машките кој се убави,додека за глумата можам да кажам ама уопште не беше лоша,веќе не знам дали ги оценувате филмовите по колку се убави глумците или по колку знаат да глуматFallen`Angel напиша:epa ja gi imam gleano site 21 del do sega ... gledaj gi prvide 6-7 dela so sean connery sto se ... ke vidis sto e james bond ....ti rekov deka forata u filmot e da ima takvi koli motori i casovnici so laseri .... bez toa ne bi bil james bond , zatoa i ti go spomnav superman ... neznam dali mozes da go svatis toa ! ... inace so sakas kazi ali glumecot e grd ko konj ! ne e za james bond da go glumi , za razlika od pierce brosnan koj definitivno ima najbolja faca za taa uloga ! taka da nemozes da gi sporedis starite so noviov james bond filmovi !