Предлог за серии и кратки рецензии

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Almost Human , кога видов J.J. Abrams веднаш ми текна на Fringe .... Ќе зажалам ако почнам да го гледам?

според мене не, одлична серија е, само не ми се допаѓа што секоја епизода има различна приказна. Инаку, глумата, и приказните од епизода во епизода се одлични, иако на многумина не им се допадна. Ако сакаш сци-фи гледај

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Некој нешто да каже за Misfits, дали вреди да се гледа?

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107

Well writen, great acting in one word...master piece!!!
Брат фала на предлогот но се одлучив да гледам Star Trek
Е сега бидејќи има премногу материјал и гледачкиот распоред е хаос дали го направив правилниот избор почнувајќи со The next generation ?

Последно уредено:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.730
Поени од реакции
12.767
Брат фала на предлогот но се одлучив да гледам Star Trek
Е сега бидејќи има премногу материјал и гледачкиот распоред е хаос дали го направив правилниот избор почнувајќи со The next generation ?
Јас преферирам Enterprise, TNG, Deep Space 9, Voyager ...али можеш да си ги гледаш по година на излегување ( TNG --> VOY ---> DS9 --> ENT ) не менува нешто многу, башка и нема да се иритираш од промена на квалитет на снимка и технологија, како што гледаш ќе станува се подобро и подобро :) btw TOS не ги препорачувам пошто претерале со вметнување на 60's идеи.

Последно уредено:
Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
збор два за True detective?
спора, дарк, крими драма која повеќе се фокусира на ликовите и нивните состојби (драмата) отколку кримито
јаки актери и ликови кои ќе се мењаваат секоја сезона заедно со приказната
не ја почнувај сега, почекај да заврши прва сезона па после изгледај ја наеднаш

Член од
15 септември 2013
Мислења
104
Поени од реакции
186
спора, дарк, крими драма која повеќе се фокусира на ликовите и нивните состојби (драмата) отколку кримито
јаки актери и ликови кои ќе се мењаваат секоја сезона заедно со приказната
не ја почнувај сега, почекај да заврши прва сезона па после изгледај ја наеднаш
Не е тој "филингот" кога ќе изгледаш се наеднаш.
Сум изгледал неколку серии така и помалку ми се допаднало отколку кога ќе ги гледаш на телевизија по една епизода на ден/недела.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
збор два за True detective?
одлична влези у темата за серијата, само не отварај спојлери и не ги читај последните 2 страни каде исклучиво се води дискусија за убиецот.

Член од
15 септември 2013
Мислења
104
Поени од реакции
186
одлична влези у темата за серијата, само не отварај спојлери и не ги читај последните 2 страни каде исклучиво се води дискусија за убиецот.
Не знаев дека има тема за серијава :)
Одма ќе разгледам

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Ray Donovan ја гледал некој? Импресии?

Kajgana Shop