Предлог за брак во живо на Сител! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.597
Поени од реакции
6.795
После видеово го прашав стариот како ја запросил мајками,,, вика : "Се здробив јако за да соберам храброст" , ја му викам : " Ебате романтичарот" .. тој : "Кога ке дојдат твојте 5 мин ке праиме муабет" ..

Така да дечково има Челични тестиси и секоја му чест.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Некој да не знае што возраст се младоженциве??? И колку време биле заедно?

Оти нејзе не и давам повеќе од 26...а него неможам да го проценам,едино од 27 до 30 да е.

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
видое веќе имате ... а знаевме дека дека ќе се случи ова со серверот ... оставно ројот на прегледи стана 6 цифрен за 2 мин...

Иначе за тие што незнаат - водителот во студио (Славица) не го гледа на видео човекот што е во живо (Александар) па затоа веројатно освен режија и камерманите Славица немаше шанса да го види прстенот, а гледачите можеа само да претпостават ...

Баш ми е мило и за двајцата, а за моментот на запросување само ќе кажам дека е навистина уникатен барем за МК ...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Баш е симпатичен дечкото, ако некој е помирен и фин, одма со муабети дека е смотан. Боже ме сачувај... Алал да му е, секоја му чест, не мора одма да тресете и да бидете цинични.
Љубомората е опасна работа ... :D
Со среќа нека им е. :)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Е ова ти се вика Сарма со јајца :cuc: Фраер No1 моментално у МК
Нека им е со среќа

М

Мартин`

Гостин
Божее која хејтерска нација сме просто не ми се верува, дали имате некогаш правено муабет со типот да видите што карактер е или барем виртуелно ? дечкото може е малце по мирен но фин е премногу а незначи тоа дека одма автоматски е глуп. Настрана од тоа дека и он како и сите други не се професионалци и работат како што ќе им диктираат (тоа стана нормално за новинарите) но ова што го направи е баш слатко, има муда и убаво ја насмеа водителкава :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.215
Поени од реакции
76.024
Ги подогив вестите прееска баш кога и предложи брак и морам да кажам дека дечкото имаше доста храброст за такво нешто :D
Браво :D
Бтв ГЕЈМЕРИ вс ДИСКО КИНГОВИ 1-0 :P

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Може нешто да кажам ама да не ме напраднете ? :P

Пред се со среќа нека им е баш ми е мило за нив :) Ама немојте храброст, ваков вид на запросувања се баш за нехрабри луѓе, овој тип, или на натпревар, у главно пред луѓе. Не може да каже не, ќе те гаѓаат со тврди и тапи предмети :D

Уште еднаш со среќа, да си остарат заедно (y)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.831
Поени од реакции
8.862
Eeeej гледав, и баш ме изненади, душичка :) Можам да замислам какво чувство е тоа, пред цела Македонија :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947

Пред се со среќа нека им е баш ми е мило за нив :) Ама немојте храброст, ваков вид на запросувања се баш за нехрабри луѓе, овој тип, или на натпревар, у главно пред луѓе. Не може да каже не, ќе те гаѓаат со тврди и тапи предмети :D

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Eeeej гледав, и баш ме изненади, душичка :) Можам да замислам какво чувство е тоа, пред цела Македонија :)
Не ги вреѓај опозицијата...они не гледаат Сител....значи според нивни пресметки само 400.000 имаат гледано.:icon_lol:

В

Вори

Гостин
Многу јака и оригинална идеја,браво за дечково.Не ги сакам и јас Сител,али тоа е само телевизија,нека седи настрана од случкава.
Браво и за Цаци што одговори позитивно :)

Сеа све е клише.Викни ја на вечера или дома,извади го прстенот и запроси ја на веќе виден начин.Ова беше баш добро.

Да беше А1 уште отворена,можда Чом ќе ја запросеше Билјана Секуловска,што му знаеш :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

И да прифати без мислење и без да си рече ај ќе кажам да, вака пред сите да го избрукам, може да се случи да не дојде до брак, да се раскараат подоцна :) Повеќе е до начинот, што се потрудил човеков да биде нешто несекојдневно :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom