Очигледно не сфакате што сакам да кажам,во ред не знаете што суштество сум и можеби грешка сте го сфатиле тоа што го кажав,значи за да ја отворам темата ме инспирираа неколку случаи од моето општество,имено за луге со гестови кои не доликуваат на нивната воздраст и начин на размислување кое делува како да зборуваш со осмооделенец наместо со 20 годишен МЛАДИЧ,а што е уште потажно,многу од тие МЛАДИЧИ не се трудат да го надминат тоа,туку се сметаат за фраери во нивниот круг на живеење поради тоа што направиле некоја тепачка,ограбиле некоја баба поминале со 100 km/h низ град,А да, Macedalien што кажа е во ред,но се во свое време другар ти не можеш на 18 години им ставаш препки на бабите или да копаш бункери низ маало нели? А и воопшто не сум таква особа да на забавите дремам како намќор,напротив секогаш сум иницијатор за добра забава со добро друштво со многу алкохол и многу жени.
Така да мои пријатели доколку ви е интересно да правите бункери низ маало додека народот оди напред,слободно. Јас секогаш ке гледам да бидам повеќе од тоа што сум сега а не да паѓам надолу.
А тоа што упатив навредливи зборови кон плух,тоа најверојатно затоа што не дозволувам грубо однесување затоа што не сум го навредил ни јас,ниту па сакам и тој да ме навредува.Во овој случај се извинувам јас...
ПС:
wot јас од 24 часа во ден,18 го посветувам на дружење со другарки и другари низ град а за викенд се дешава и сите 24 haha