Па ако не се тинејџерки ондак имаат веќе сериозен проблем ... Ама секој со свој фетиш.BlinD како виде на сликава дека се сите тинејџерки?? сите се со лицето свртени накај сцената,ништо не се гледа убаво,освен дека е полно
Претпоставувам голем дел од публиката најмногу се попали на „Шопинг“? :icon_roll
Па одеднаш се појавија многу фанови на Стаклар откако стана комерцијала... Спотот за Шшшшопинг е гледан од околу 200.000 посетители, кој парадокс. :icon_rollТоа ако е песна...Ќе си гризнам еве цитат..
Шоп шопинг шоп шопинг Како ми стои ова ?ПРОФи профи профи
И цела песна е ова.АЈ палете се.И пак сум топппппппппп.пуши гоооооооо пуши гоооооооооо.
Па одеднаш се појавија многу фанови на Стаклар откако стана комерцијала... Спотот за Шшшшопинг е гледан од околу 200.000 посетители, кој парадокс. :icon_roll
Не треба ни да се надевам дека во репертоарот имало многу место за поранешните андерграунд траки.
Значи се си е до вкус сватете. Го вреќаат повеќето, а пола од тие дома го слушаат. Само за да бидат кул кажуваат дека не го поднесуваат Слаткар.Тоа ако е песна...Ќе си гризнам еве цитат..
Шоп шопинг шоп шопинг Како ми стои ова ?ПРОФи профи профи
И цела песна е ова.АЈ палете се.И пак сум топппппппппп.пуши гоооооооо пуши гоооооооооо.
Значи се си е до вкус сватете. Го вреќаат повеќето, а пола од тие дома го слушаат. Само за да бидат кул кажуваат дека не го поднесуваат Слаткар.
А во контекст на она што те цитирав. Пред 2 години кој беше хит на годината во светот? Да потсетам Umbrella на Ријана.
Го памтиш рефренот?
(Ella ella, eh eh eh)
Under my umbrella
(Ella ella, eh eh eh)
Under my umbrella
(Ella ella, eh eh eh)
Under my umbrella
(Ella ella, eh eh eh, eh eh eh)
Ова рефрен е? Оваа песна преведија на македонски и ќе излезе дека е најглупавата песна на светов, дури никој ни од Македонија не составил ваква песна. Попроста песна амин!
А токму оваа песна беше огромен хит и собра стотина награди.
Јас не би отишла лично никогаш на концерт на Слаткар, ама по дома некад си го слушам за релаксација
Значи у ред е и јас не му ги сакам песните, ама се случува значи да слушнам некоја. Имам 2-3 во компјутер. А нормално за вкус се работи кој сака ќе си го слуша, кој неќе не мора. Не сваќам што пола нација спобудалува против него кога има исто тој толку фанови кои го сакаат. Не се замарајте едноставно. Колку повеќе пишувате и се интересирате за него толку повеќе акции му кревате.Јас го преслушав за да можам да се бунам не на слепо да се карам.Иначе ни амбрела ја неам слушано па нема што да се повлечам.Секој си има свој вкус да.Али нека не го именуваат со рапер.Да те прашам нешто овие песни рап се?
ДаДа не планираш брак нешо у брзо време?
не вреди, и Филип 2ри да го наполни нема да вреди, најмалку пола од оние што беа на концерт го знаат нешто повеќе од месец дена.Инфо за синока. околу 3000 фанови на концертот. ТУКА
Зар има во Македонија музика, освен некои бендови?не вреди, и Филип 2ри да го наполни нема да вреди, најмалку пола од оние што беа на концерт го знаат нешто повеќе од месец дена.
На мистер Џеј Џеј му го исплашија Елвирчо и сега Слаткар решија да го прават главен шмекер. И ја да отидам у JJ продакшн ќе станам ѕвезда
Штом Боки13 успеа да ја наполни Борис Трајковски лани, се потврди колку македонците знаат што е добра музика