Охридосвен во Скопје, кај го имат универзитетов на други локации?
Слабо го имат. Ќе се селел д-р Бојо у Чикаго - таму ќе ги едуцирал американците, а после ќе се селел у Лондон за на енглезите да им даде наобразба.освен во Скопје, кај го имат универзитетов на други локации?
Нема врска,све е масло од опозиција,вервиме.Слабо го имат. Ќе се селел д-р Бојо у Чикаго - таму ќе ги едуцирал американците, а после ќе се селел у Лондон за на енглезите да им даде наобразба.
ако се само шпекулации добро е ...
Главен и одговорен уредник на Сител е Латас, исто и на весникот Вечер, што е еден од бизнисите на Бојо, а Латас пред некое време стана доктор на науки на Европски.
A дали виде кој е главен уредник на капитал? Можеби Бојо е во мала криза ама во никој случај нема да го затвори факултетон.Главен и одговорен уредник на Сител е Латас, исто и на весникот Вечер, што е еден од бизнисите на Бојо, а Латас пред некое време стана доктор на науки на Европски.
Дека Бојо рикна, го кажа тоа и Мелита која беше главна и одговорна уредничка во Аб канал, телевизија на ќерката на Бојо, а си заминала оти и давале пола плата и немале услови за работа т.е парно не им пуштале па она не може цицките да ги покаже.
И да повеќе и верувам на Мелита отколку на Бојо, ако не за друго Бојо еднаш ги има заебано студентите од ММ колеџ, Мелита такви далавери колку што ми е познато нема направено, што и се сака да се секса и се сака.
Кога главната и одговорна уредника на Аб канал ќе си замине и ќе каже си одам оти плата не дава, што мислиш тоа е мала криза. Искрено, кога мајка ти и татко ти ќе се скараат до тој степен да еден од нив си замине кај швалерот тоа на што ти личи, мала криза или почеток на развод????A дали виде кој е главен уредник на капитал? Можеби Бојо е во мала криза ама во никој случај нема да го затвори факултетон.
Јас не знам што барате на оваа тема вие од на државните факултети!? Haters gonna hate.Гледајте си ја работата,гледате дека нас не не интересира што правите на државните факултети.И НЕ СЕ грижите за нас нашите дипломи се подобри од вашите купени.
Јас не знам што барате на оваа тема вие од на државните факултети!? Haters gonna hate.Гледајте си ја работата,гледате дека нас не не интересира што правите на државните факултети.И НЕ СЕ грижите за нас нашите дипломи се подобри од вашите купени.