Прв бакнеж

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Mojot prv baknez bese na Valentines Day vo la fabrique so eden decko sto go vodov togas i nikad vise.... a mislam deka ja varase devojkata so mene..... romanticno neli;-)))) i ne go pamtam voopsto kako nesto wow.... baknezite sto sledea potoa mi ostavija pogolem vpecatok

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Првиот бакнеж ми беше во седмо одд.Требаше да се видам со него и се шетавме покрај езеро,си правевме муабет и на пристаниште седнавме.Јас станав да си одам и тогаш таман да се поздравиме бидна првиот бакнеж...И не ми беше баш нешто посебно...:D

Член од
27 ноември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
11
E mnogu interesno :) prv baknez na 12 godini kako da brkash ovoshje u chasha voda,... Kako i da e poubavo e da se pametat prvite baknezi koga navistina si osetil neshto na levata strana i u stomakot, a ne nekoe ligavenje. Se sekavam na site prvi baknezi duri i na devojkata so koja odev samo 3 chasa.

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
prviot baknez mi se sluci vo process na pocetok na 7mo.tipot valjda me svigase mn zs me molea 3 nedeli da se smuvam so nego.i ajde dobro se soglasiv.drugarka mi me odvlecka i turna kon nego.se poglednavme i se zalapavme.prvo ne bese kojznae sto no potoa se bese ok.vo meguvreme ne kazavme ni zbor,no posle se bese ok i jas si ostanav drugarka so nego.prviot baknez mozebi ne se sluci mn romanticno no definitivno ke go pamtam kako eden od najslatkite baknezi sto sum gi imala:wub:

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Првиот Бакнеж????

Значи така:
Кога ви бил првиот бакнеж?
И
од ЉУБОВ или ЉУБОПИТСТВО????

Не сум сигурен дали има уште ваква тема нели оти форумот се врати во "минатото":toe:

С

Сатори

Гостин
^MooN_RideR^ напиша:
Значи така:
Кога ви бил првиот бакнеж?
И
од ЉУБОВ или ЉУБОПИТСТВО????

Не сум сигурен дали има уште ваква тема нели оти форумот се врати во "минатото":toe:
Пред три години со дечко ми!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Кога беше не знам точно ама знам дека бев 8 одд и седев со неа а другарине заминаја и таа ме фати за вилица и ...kiss
првиот пат ми беше ептем чудно

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Во секој случај беше убав и сладок, ама и краток. Се случи спонтано и неочекувано и првата мисла што ми прелета низ мозокот беше - еве гооооо...

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Одамна беше, некаде 5то - 6то одделение, зад школо. Еее, детска работа.... Сепак убаво беше:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
Па и не беше нешто посебно... Набрзина се случи, спонтано и без да очекувам. На Нова година од еден дечко, да го наречаm "голем фраер" во тоа време- макар што не е :) Многу сакав бакнеж од тоа дете и ми се исполни желбата, ама како што реков не беше нешто посебно, речиси и не го осетив- се збунав и се тргнав :):):):):) Можеби не беше со некои силни чувства и затоа. А оние што беа со чувства... е тие се за паметење! :):):):):)

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Уффффффф кога ќе ми текне колку само ми се згади :pos:Бев седмо одделение,он прва средно.Братучетка ми ме натера да излеземе заедно у парк со него и со дечко и,и едно време не оставија сами.Седнавме на една клупа а ја вознемирена пошо поим немав што треба да правам.Срамотилоци!Тргна он да ме пољуби али кога му го осетив јазикот се тргнав :pos::pos:Се видовме после тоа два пати,и толку.На ова баш и нејќам да се сеќавам,ама има еден бакнеж што и ден денес го осеќам,никогаш нема да го заборавам

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Prviot baknez? :) interesna tema :) bese krajot na 4to negde posle 10 juni koa se raspustivme :) Ace se vikase deteto, od moe maalo i stalno se sobiravme u skolski! pozadi skoloto imase edna stara, nedogradena kuka i otidovme tamu :) sve bese ok, ne sedevme ni pola saat i izlegovme posebno za da ne doznaat drugite deca :pos: TABU TEMA ni bese toas :) a so e najinteresno, posle baknezot "go sakav" :pos: sea koa i da se potsetime na toa so Ace se gazime od smeenje :pos:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
10 godini.. 4to odd.. ili 5to.. taka neso.. I mi teknue samo deka se osekav ko da me lizelo kuce posle toa i se brisev 15 minuti.. Bese leto.. I mislam deka da me lizese kuce pomalce mokro ke se osekav :)))))))) Toa zs prvpat.. Sea ama bas ICH ne mi smeta toa hihihihiihihihi :))))))))))

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Со Тони швабата,у 4-то одделение.Онака,детски,невино.

Kajgana Shop

На врв Bottom