Првиот Македонец член на Ensidia

Член од
13 април 2009
Мислења
113
Поени од реакции
2
Тип со најмногу /played што го знам е Thancor - orc warrior од Lightning's Blade - пред Cataclysm имаше 590 days со 9 месеци период на не-играње :)
он топик, честито за Енсидиа. Тарен Мил станува новиот Skullcrusher по бројот на Македонци :) На времето во ванила WoW имавме македонец во Last Resort, не ми текнува на името...
Ја за највеќе дена изиграно имам видено уште летото 2010 Baotn од енсидиа на форумот имаше пишано дека има 600 days /played а останатите од енсидиа што играат од самиот почеток на играта имаа по околу 400-430 дена ...:helou:

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
честитки за дечкото. а баш ова гледајќи видеа и гледајќи по armory ми падна чудно ова МК на крај, ама реков ај така нешто името му е, кога тој стварно да ти бил македонец ! Гратз Бро !

ps. па ај нек се множат македонци у енсидиа, па и други гуилдој :D

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Дечкото од Велес , на Darksorrow сервер има играно ? Ми текнува еден Aliandra warrior alliance мислам беше, се дешкавме ПВП арена уште во времето на tbc. Млади години :)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Ебати животот 450 дена на карактерот алоооо социјализирајсе братче!!!

А што е финтава вака да прашам за тоа каде е примен, што е тоа?

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
браво за него, се надевам дека ќе најде супер трол мажјак и дека ке имаат многу дечиња ... :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
161
Поени од реакции
91
otkazan e odamna, i taman si e covekot ... bez razlika od nenormalniot progress sto go imase :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Тип со најмногу /played што го знам е Thancor - orc warrior од Lightning's Blade - пред Cataclysm имаше 590 days со 9 месеци период на не-играње :)
он топик, честито за Енсидиа. Тарен Мил станува новиот Skullcrusher по бројот на Македонци :) На времето во ванила WoW имавме македонец во Last Resort, не ми текнува на името...
UD priest ?

Tomerulz мислам ...

Еххх ...Ванила вов на скал .... ЛР/Метод/Бед компани/Фјужн/Блекрок мајнинг/Блекаут/Анноун Ентити/Адрастус/Тејнтед/Хив/Вајт Коатс/ ........

ВРЕМИЊА !!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom