Првиот Македонец член на Ensidia

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Ако стварно е Македонец, ЧЕСТИТКИ ОД МЕНЕ ЗА АЛИАНДРАМК, Браво :aplauz::oeoeoe:

Член од
13 април 2009
Мислења
113
Поени од реакции
2
Батето е од Велес праев муабет со него на тарен мил :) има 450 дена + /played на карактерот :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
де вака за ние шо не играме WoW објаснете за што станува збор..па да честитаме и ние...

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
де вака за ние шо не играме WoW објаснете за што станува збор..па да честитаме и ние...
Епа вака Aliandramk е член на <Ensidia> а Ensidia ти е 2 најдобар гуилд во светот :) Така да Aliandramk игра со најдобрите WoW гејмери и стварно е за честитки :):salut:

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Епа вака Aliandramk е член на <Ensidia> а Ensidia ти е 2 најдобар гуилд во светот :) Така да Aliandramk игра со најдобрите WoW гејмери и стварно е за честитки :):salut:
Нешто како у нивни тим е или му е дозволено да игра со нив?Не ја раззбирам баш играва.Кога играш имаш некој против тебе - тепаш или ?

Еднаш пред 3-4 год у играчница гледам еден јаде чипс,пуши цигара пред ПС и само седи со ликот у место.Пошто не ја сваќав играва,а типов седеше добри 30 мин у место - го прашав што прави (у играта).Ми вика - пунел мана LOL.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
е бе Бажо Бажо кариера направи :)
get a life :P

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
честитки..
овој не е нормален 55 к HP напраил :S

its_ok_im_new

brake lights
Член од
24 август 2010
Мислења
402
Поени од реакции
216
Нешто како у нивни тим е или му е дозволено да игра со нив?Не ја раззбирам баш играва.Кога играш имаш некој против тебе - тепаш или ?

Еднаш пред 3-4 год у играчница гледам еден јаде чипс,пуши цигара пред ПС и само седи со ликот у место.Пошто не ја сваќав играва,а типов седеше добри 30 мин у место - го прашав што прави (у играта).Ми вика - пунел мана LOL.
Punel mana hahaha mi padna smesno :D

Inace cestitki kako ex-mmo gamer sfakjam kolkavo dostignuvanje e ova =)

Член од
20 мај 2008
Мислења
130
Поени од реакции
54
Тип со најмногу /played што го знам е Thancor - orc warrior од Lightning's Blade - пред Cataclysm имаше 590 days со 9 месеци период на не-играње :)
он топик, честито за Енсидиа. Тарен Мил станува новиот Skullcrusher по бројот на Македонци :) На времето во ванила WoW имавме македонец во Last Resort, не ми текнува на името...

Kajgana Shop

На врв Bottom