Прашање за мажите и жените ...

Lucy in The Sky

A girl with kaleidoscope eyes
Член од
8 март 2009
Мислења
304
Поени од реакции
34
Едноставно би покажал(а) внимание. Ќе дознаам за нејзините интереси, ќе започнам некаков разговор. Ќе и поставам некои прашања за неа и ќе покажам заинтересираност. Ќе и кажам и нешто за мене, нешто што мислам дека е интересно и посебно. И после тоа.. пуф.. ќе исчезнам некое време и сигурно она ќе размислува за мене :)

O

Out Boy

Гостин
Kога би бил женско и кога би се пуштал на некое машко... хм... :kesa:

И покрај тоа што не сум стрејт, немам некое си искуство во ова... Мојот адут е да фасцинирам со интелектот, разговорот, да навлезам во психата на другиот (ако ми се допаѓа, ако не, не се ни обидувам, нели). Се’ на се’, провокации од сексуален карактер, безвезално шмекање и сл., -не се мој стил. Обидите за телесно привлекување (кои би рекол кај женските се приоритет кога заведуваат), кај мене се смотана ствар. Затоа што кога типчето ќе падне на начинот на кој јас реално размислувам, на моето (не кој знае колкаво) интелектуално ЈАС, на начинот на кој можам да разговарам со него, да направам да се отвори и да ми каже СЕ’, и сето тоа искомбинирано со карактерот, темпераментот и телесната привлечност (ете, пак ја спомнав неа :pos: ) -тука спас му нема.

И ваквата постапка никогаш не ја правам за да злоупотребам или да си поигрувам со некого. Едноставно, секогаш така дејствувам, природно, инстинктивно, па кога некој ќе загризе бадијала, сори, ај кант хелп. Френдс?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Kога би бил женско и кога би се пуштал на некое машко... хм... :kesa:

И покрај тоа што не сум стрејт, немам некое си искуство во ова... Мојот адут е да фасцинирам со интелектот, разговорот, да навлезам во психата на другиот (ако ми се допаѓа, ако не, не се ни обидувам, нели). Се’ на се’, провокации од сексуален карактер, безвезално шмекање и сл., -не се мој стил. Обидите за телесно привлекување (кои би рекол кај женските се приоритет кога заведуваат), кај мене се смотана ствар. Затоа што кога типчето ќе падне на начинот на кој јас реално размислувам, на моето (не кој знае колкаво) интелектуално ЈАС, на начинот на кој можам да разговарам со него, да направам да се отвори и да ми каже СЕ’, и сето тоа искомбинирано со карактерот, темпераментот и телесната привлечност (ете, пак ја спомнав неа :pos: ) -тука спас му нема.

И ваквата постапка никогаш не ја правам за да злоупотребам или да си поигрувам со некого. Едноставно, секогаш така дејствувам, природно, инстинктивно, па кога некој ќе загризе бадијала, сори, ај кант хелп. Френдс?
Многу паметно и точно .
Сите заведувања од типот на Hot & Cold палат само за one night stands. А разговорот помеѓу двајцата комбиниран со body language е добитната комбинација . Да направите некој кој го познавате 2 часа (пример ситуација , моментално запознавање) заинтересиран за вашиот карактер е едноставно добивка односно веќе сте го освоиле.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
многу го тупите ...оти вие чупинава ако ви се бендисува некој и ни романтики ништо да не ви прај вие трчате понего ...ако не ве бендисува машково ако сака и три салта нека прај и на глава нека стој не романтики шо сака нека ви прај по газо нека ви оди не бива работава ич не го е*ате

мн е битен изгледот :pipi:

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Ќе и направам една психоанализа, каде суптилно или не толку ќе ја искритизирам, и од аспекат карактер, понашање, држење на телото, како е облечена, ќе се обидам да и го погодам дезодорансот (хаха еден е Ал Пачино :pos:), ке се трудам да дознаам што повеќе за неа, и нормално нема да заборавам да ја прашам дали ја замарам. Од една страна ке и се додворувам, а од друга ќе и дам до знаење и дека не ми е до толку битна (колку да се подизнервира) , и најбитно ке се потрудам да ја насмеам. И по можност, нема да изнесам нити еден свој комлекс на маса. И готова е. :)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.904
Поени од реакции
12.456
мн е битен изгледот :pipi:
Јес, кога ќе се стегнам на штикла, средна висина, па фустан со колан да лепршаат колкови и гради...бела нога мазна, депилирана. Уште плаво зелени очи и ...мој ееее, ќе го вртам како сакам :pos2:
Стварно, ја од тој аспект-изглед, ја така би играл. А дур после сексот би гледал некој интелект, некој муабет-но ако е за подолго. Ако не кој го тркала интелектот-не ќе се мажам за него, нека е и глуп, да има голем и траен...капацитет.
А за кефови, па сите можни страни, положби, сите видови, до 9 мераци... само така машко се заведува (каква книга, театар...и после? мал пенис епа мал-битна е книгата), паметот е долу-во долниот веш, а не горе (од личното мислење за сопствениот пол тргаме нели :) ).

Оф
Интересно ова, во улога на спротивен пол, додека мијам пањци мешам со колкови, а тој пие ракија и ме мерка...хаха стварно е чудно извинете на мајтапот ама и не е мајтап, преку шега гледам да се ставам во таква улога, поинаку не можам а и незгодно е :)

Unknown!

Непознат!
Член од
5 август 2009
Мислења
81
Поени од реакции
1
Едноставно би покажал(а) внимание. Ќе дознаам за нејзините интереси, ќе започнам некаков разговор. Ќе и поставам некои прашања за неа и ќе покажам заинтересираност. Ќе и кажам и нешто за мене, нешто што мислам дека е интересно и посебно. И после тоа.. пуф.. ќе исчезнам некое време и сигурно она ќе размислува за мене :)
Е вака исто би постапил..мислам дека доволно е ако некој ти се засфига.. :baeh:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
шмекањето помага и од машка и од женска страна, незнам дали пишал Шмекерот на тенмава ама како и да е доволнио се погледите за да свати било кој дека има некоја хемија илии барем допаѓање
на првата страна видов едно девојче спомна подарување роза, немора да е купена, може дае цвет скинат од комшилук или напоравен од хартија (за поумешните со раце) дури и коа те мрзи да додаваш такво некое внимание доволно е да искомплиментираш нешто за комбинацијата на облека или парфем
девојчињата се манијаци за мода и убавина не треба премногу мислење, треба само да се нагхласат накитот чевлите или ташната дека се некоја комбинација со било што и летна некој у облаци, после се по себе само си иде
секогаш ќе се појавува со некоја промена
:smir:

Soulscar

Uber macedonische
Член од
29 мај 2009
Мислења
154
Поени од реакции
8
Многу интересна тема......................

Иако не би го менувал полот, доколку бев женско сигурно ќе сакав од машкото според стариот и добар бон тон да ми се приближи и да покаже храброст дека е заинтересиран за мене и сака да го покаже тоа. Би паѓал на романтика, но не би бил премногу старомоден. Сепак најдобар начин на заведување според мене се ораторските способности..............а после тоа се друго:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
да би била машко прво со поглед ќе ја шармирам а потоа идам да ја упознам..
како?
секој си има свој тактики ќе и пријдам ќе и поделам некој комплимент и ќе си почнеме со муабетот...ееееее на вас машкоте полесно ви е, вас и да ви удрат корпа сеедно ви е, а нас...како после корпа...како да го погледнеш у очи???

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.731
Поени од реакции
34.308
да би била машко прво со поглед ќе ја шармирам а потоа идам да ја упознам..
Aман бе?

Де, јас како машко, кажи како да шармирам со прв поглед?

Гледаше репризи до сега?
Само да знаеш, Касандра умира, а Фредерико си е сам на себе мајка.

Kajgana Shop

На врв Bottom