Прашање до девојките: Какви знаци му испраќате на момчето кое ви се допаѓа?

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Поимот момче е толку тин-шемски, дај сменете ;)
Него им зборам и на слободниве другарки онака, нема причина да стојат у позадина, нека идат у напад па што сака нека биде. Прва причина зошто треба да го праат тоа ми е затоа што машките се малце глупи... од аспект на тоа дека ги гледаме типките што идат у хард рок и сл места. 70-80% од тие типки се скоро голи, free and available. Највероватно ќе изиграваат лудило на старт, тоа го праат за да типот не си помисли дека се лесни и да не сфати дека уствари затоа и они се дојдени. Колку изиграваат потешки, се пожелни за внимание. Али ако го направи правиот муабет ќе паднат на фората, затоа се и таму отидени и со таа облека. Другите 20-30 % се отидени таму обично со поише другарки за да си го докажат на себе својот сексипил иако у моментот имаат дечко/нејќат врска, и тие се пицнати и можат да даваат сигнали, но имате среќа што се поретко присутни.
 
Член од
22 ноември 2009
Мислења
46
Поени од реакции
22
Море праќате знаци кога ви е некој привлечен само не сте свесни. Со други зборови подсвесно го правите тоа.
 

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.681
Поени од реакции
4.420
Мислам дека е јасно прашањето. Имам некаде прочитано дека 90% од машките не ги разбираат знаците на допадливост кои им ги испраќаат девојките, па ајде искажете се можеби вашите постови ќе им помогнат на некои да препознаат дали некоја девојка е заинтересирана за нив, да не си го губат џабе времето на некоја :)
Според мене има само еден универзален знак вистина е дека ако се смешка и ако ја мести косата секои 2 секунди има нешто али според мене ова е најсигурен знак.
Ми се случило повеќе пати да ми излезе од уста виц што дури секундата кога го слушам сваќам колку е глуп па нормално и не се смеам ,а девојчето се смее као да е незнам што.
Од ова посигурен знак само ако ти соблече цицка или ти даде кондом :cuc:
 

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
2.522
Според мене има само еден универзален знак вистина е дека ако се смешка и ако ја мести косата секои 2 секунди има нешто али според мене ова е најсигурен знак.
Ми се случило повеќе пати да ми излезе од уста виц што дури секундата кога го слушам сваќам колку е глуп па нормално и не се смеам ,а девојчето се смее као да е незнам што.
Од ова посигурен знак само ако ти соблече цицка или ти даде кондом :cuc:
ха ха ха ха ха добро ти е образложениево поготово болдов !!!
 

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
ја никад не сум ги разбирал знаците.
 
Член од
23 август 2011
Мислења
113
Поени од реакции
46
Jas licno sakam da sum vo negova blizina. Go sledam prvo , i ako mi se bendisa, se zafajkam so zborovi i mu prajkam dlabok pogled :)
 

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
зависи... јас пример кога некому сакам да му дадам знак дека ми се допаѓа дека чуствувам нешто за него, го допирам по косата... благо потапшување по рамо и ред други работи.... во секој случај повеќе допири.. повеќе контакт..
и да.. избегнувам да ни се среќаваат погледите.. тоа е разлика
пр кога зборувам со некој према кој не осеќам ништо го гледам директно во очи додека зборувам
а кога се работи за личност која ми се допаѓа.. тогаш богами не остварувам некој контакт со очи.. :)
 

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Има знаци, но кај сите се индивидуални. Сум забележал во говор на тело, ако е свртена девојката кон мене цело време, разменуваме насмевки и погледи, се смее на сите мои вицеви и дешавки (иако некој од нив се глупи) тоа значи дека и е интересно со мене. Тоа е онака универзално што не мора да значи ништо оти може девојката да си те таква у понашање.
Е сеа ми се дешавало и да ме стапне со ногата под маса иако не гледа во мене (што значи собери ме после за да ми го дадеш) кога седиме во друштво.
Сето зависи од тоа колку е поштена и колку и се брза:)
 
Член од
1 јули 2011
Мислења
51
Поени од реакции
8
Прва причина зошто треба да го праат тоа ми е затоа што машките се малце глупи... од аспект на тоа дека ги гледаме типките што идат у хард рок и сл места. 70-80% од тие типки се скоро голи, free and available. Највероватно ќе изиграваат лудило на старт, тоа го праат за да типот не си помисли дека се лесни и да не сфати дека уствари затоа и они се дојдени. Колку изиграваат потешки, се пожелни за внимание. Али ако го направи правиот муабет ќе паднат на фората, затоа се и таму отидени и со таа облека. .[/quote] Да ти кажам прво машките воопшто не се глупави.Таквите девојки ги гледаат оти им се полесна мета за да си поминат убаво.А таа девојка што навистина ќе му се допадне сигурно нема да биде таква некоја.Оти машките сакаат да освојуваат без разлика дека на денешницата девојките се многу послободни.
--- надополнето: Aug 29, 2011 8:41 PM ---
[quote="baksterski, post: 4364246" Сум забележал во говор на тело, ако е свртена девојката кон мене цело време, разменуваме насмевки и погледи, се смее на сите мои вицеви и дешавки (иако некој од нив се глупи) тоа значи дека и е интересно со мене.
[/quote]Најчести се тие знаци говорот на телото,погледите,насмевката.(y)
Јас лично и не се смеам на глупави вицови,но има навистина девојки што кога се во близина на некој кој навистина им се допаѓа на секаква негова глупост му се смеат.Јас сум гледала такви ситуации и што да кажам глупирање од страна на девојката што да кажам.:tapp:
 
Член од
30 август 2011
Мислења
10
Поени од реакции
1
абе брака незнам за вас и глупавиве прашања ,но еве вака од моја гледна точка јас ако сакам од некоја несто или она од мене одма го гледам ... во прашање е искуство и да си на иста бранова должина со неа , а не знаци пфф ајде сеа ке играме мижи да ти бајам .... но секогаш пали да бидеш искрен и да си кажеш што ти лежи на душа но и тука треба да си процениш дали е моментот и време за тоа а не да тресеш коа ке ти текне ..... а и ако она е заинтересирана и се разбира не си пубертетлија или морон ке го осетиш моментот :coffee:
--- надополнето: Aug 30, 2011 9:53 PM ---
Сега не испраќам никакви знаци зашто си имам момче:), а пред тоа само поглед и насмевка користев, а така и го ќарив:pos:
браво на тебе сигурно си надарена со телепатија :pos: ...мала шала извини :cool:
--- надополнето: Aug 30, 2011 9:54 PM ---


Edna tipka mi ima izvadeno ovakvo, i toa bese ZNAK za mene deka treba da i uletam.
БРАТ 100% СИ ЛУД ЖИМИ СЕ ...ХАХАХАХА АЛАЛ ДА ТИ Е КАЈ ТИ ТЕКНА ... :pos:
--- надополнето: Aug 30, 2011 10:00 PM ---
ако нема знак на одобрување и допаѓање-како понатаму?
па ништо налево круг и бркаш работа а не да зјапаш ко вол у шарена врата :tapp:
--- надополнето: Aug 30, 2011 10:03 PM ---
Jas licno, koga nekoj mi se svigja, direktno go gledam vo oci, vnimatelno slusam shto zboruva i gledam nekako da se vmesam i jas vo muabetot (ako ne sme sami neli). Aaaa plus obicno sekogash naogjam pricina da go dopram za raka ili sl :) A ako epten mi se svigja, naogjam sekogash pricina da sum tamu kaj shto e on :D
Е БРАВО ОДЛИЧНО КАЖАНО БЕЈБИ ;)
--- надополнето: Aug 30, 2011 10:07 PM ---
Па како да не се слагаш...

Мрднала со левиот бут, се искашлала три пати без да стави дланка на усна, била свртена према исток, носела ваква облека, имало онакво движење на телото бади ленгвиџ, мисрисала на лаванда, користела цитати од Буковски која ги рецитирала со одредена доза на сексапил, сладоледод го ближела по спирална траекторија на движење со левата половина од долниот дел на јазикот...

Прирачник ис ниидет.

Многу комплицираат.
ЛЕЛЕЕЕЕ ... МЕ ПОТСЕТИ ИМАШЕ ЕДНА ТАКВА КАЈ МЕНЕ НА ФАКС :sick: .. АБЕ КО МУВА НА ГОМНО МИ СЕ ЛЕПЕШЕ ЗА СРЕКА СИ ОТИДЕ НЕ ЗАПИША ДРУГА ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТ ИНАЧЕ ТРЕБАШЕ ЈАС ДА СЕ ОТПИШАМ :cuc:
 
Член од
31 август 2011
Мислења
24
Поени од реакции
10
ako e nekoja so znae so kako ne treba da se macis ama ako e taa kako tebe ne iskusna da neznae kako da pocne tesko na makite hehe :) ke bide drz nedaj
 

Kajgana Shop

На врв Bottom