- Член од
- 29 јануари 2012
- Мислења
- 2.172
- Поени од реакции
- 3.719
кај се плаќа за медаља?
кај се плаќа за медаља?
Грешка сте. Тоа е мисија и со 20 златници ќе ја завршете мисијата и ќе добиете 1.000 искуствени поени (experience), а медалот и петте голд од него нема да ги добиете.не сум знаел за тоа...
се зафркна ти или некој друг ?Грешка сте. Тоа е мисија и со 20 златници ќе ја завршете мисијата и ќе добиете 1.000 искуствени поени (experience), а медалот и петте голд од него нема да ги добиете.
Јас не. Имаше статија пред многу време за тоа како да не се троши голд на мисии, на било која. Безкорисно е.се зафркна ти или некој друг ?
Никако, треба да смениш државјанство, да смениш единица, и да се вратиш да си вратиш државјанство.Како да се приклучам во воена единица во друга земја, без да менувам државјанство?
На пример како овој:
http://www.erepublik.com/sr/citizen/profile/4654043
Абе нишо само кликаш. Појма немам и зошто уште ја играм се едно исто, па исто...Што е форава со играва? Знам дека многу ја играат, али никад не сум разбрал за што се збори.
Генијална идеја за праење пари од малоумни деца преку постојано поттикнување национална омраза и креирање на лажно чувство дека некако и помагаш на твојата (е)држава преку трошење пари и време убивајќи (е)непријатели.Што е форава со играва? Знам дека многу ја играат, али никад не сум разбрал за што се збори.