Прашања и одговори

Член од
26 јануари 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ako gi ima nekoj resenijata od investicii pette zadaci da mi gi preprate, itno mi trebat :/ Fala

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Завршив средно образование Гимназија, потребна ми е преведена диплома на Француски јазик. Знае ли некој на кој начин може да ја преведам и каде да се обратам ?

L

Luki Junior

Гостин
Завршив средно образование Гимназија, потребна ми е преведена диплома на Француски јазик. Знае ли некој на кој начин може да ја преведам и каде да се обратам ?
http://www.justice.gov.mk/sudskipreveduvaci/

Тука имаш список од судски преведувачи. Ќе требе и апостил да ти стават на неа. :)

Член од
10 февруари 2013
Мислења
2
Поени од реакции
2
Дали може некој што завршил правен факултет да ми каже дали има работа,парички ? :)
(не сакам одговори од типот:па ако си добар ке имаш...:tapp:
Конктетно ве молам :)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Дали може некој што завршил правен факултет да ми каже дали има работа,парички ? :) (не сакам одговори од типот:па ако си добар ке имаш...:tapp: Конктетно ве молам :)
Бегај од правен ко ѓавол од темјан!

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Дали може некој што завршил правен факултет да ми каже дали има работа,парички ? :) (не сакам одговори од типот:па ако си добар ке имаш...:tapp: Конктетно ве молам :)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Знаете ли некој што пишува писмени Македонски за средно образование? Нормално, ќе се плати.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
има ли некој 4 та год гимазија ми требит или економски за полагање 2 лекции ми требаат да ми напише во приватна порака фала од напред или на интернет кај да најдам

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Знае ли некој како би можел да видам на кои факултети на УКИМ може да се студира вонредно?
Ми спомнуваа некаква табела имало, ама не можам да најдам.

Член од
3 април 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ми треба краток монолог за утре. Може ли некој да ми напише?

Член од
21 мај 2010
Мислења
70
Поени од реакции
29
Ми треба некој што знае математика :)
4 год сум ми треба некој да ми реши 9 задачи ги имам задачите само да ми ги реши нека ми прати ПМ ќе се договориме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom