Прашања за Христијанството II

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Се си бидува... може и да се плашат од одговори и следни прашања... можеби сум им небитен... можеби гревови ги стасале па сега отплаќаат... можеби имаат тешки искушенија затворени по манастири (но слушам и таму нет имало) :)

Не велам не на твојата констатација :)
Рисјани се, и се е можно! :)
А можеби имаат поумна работа и не арчат време со телемитски бладања на форумски хиени.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.268
Поени од реакции
12.271
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Кажав, рисјани и се е можно... значи и тоа го опфаќа како можност... :)
Можноста за тоа е исклучена, хептанон. „Рисјаните“ не се мешаат со телемитските форумски хиени. Покличот на чика Алистер Кроули за џиткање на лавоите им е малце одбоен.

S

smexy

Гостин
Шо знам, хептанон. Те разбирам, се осеќаш запоставено...галиба не си им интересен ниту релевантен. :)
Ама Петре колку што гледам тебе ниеден на форумов не ти е достоен за муабет...чуму си зачленет тогаш :D

S

smexy

Гостин
And is it a matter of time until questions are answered?
Како е името на Луцифер? :)
Ајде,нели тролам?
100 пати прашувам...многу неучтиво е од вас...:(

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.268
Поени од реакции
12.271
Можноста за тоа е исклучена, хептанон. „Рисјаните“ не се мешаат со телемитските форумски хиени. Покличот на чика Алистер Кроули за џиткање на лавоите им е малце одбоен.
Нормално дека плен не се меша со предатор :D Добар заклучок, благодарам :)
Туку да праша јас, ти христијанин си?

п.с. И зошто на други велиш тролови, кога ти си трол... :) Ах да, проекции врз другите, така е најлесно :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Не знаев дека ангелскиот јазик бил толку богат...многу благодарам.
Комедии си Перо :ROFLMAO:
Бараше одговор и го доби. Ова го најдов во една телемитско-термитска книга. Ако не те бендисуе, жали се кај надлежните.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.268
Поени од реакции
12.271
Бараше одговор и го доби. Ова го најдов во една телемитско-термитска книга. Ако не те бендисуе, жали се кај надлежните.
А сепак читаш наши книги, предавнику :) Ах што си тиии :) Ќе читаш што ќе правиш :)
И сега, христијанин си или потпарол на христијаните? :)

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
Еве: אתה צבוע или אתה מזיין טרולופ
Дали ке може името на книгата и да кажеш на кој јазик е ова? Очигледно гугл има проблеми со јазиков...На Search ми дава слични резултати со нечитливи симоболи.

Обиди се на македонски, и ке добиеш „подобар превод“

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Дали ке може името на книгата и да кажеш на кој јазик е ова? Очигледно гугл има проблеми со јазиков...На Search ми дава слични резултати со нечитливи симоболи.

Обиди се на македонски, и ке добиеш „подобар превод“

Напротив, одлично си се снашол со преводот од еврејски. А еве го насловот на телемитско-термитската антологија на мудрости: כיצד להיפטר של טרול ששואל שאלות טיפשיות

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.268
Поени од реакции
12.271
Напротив, одлично си се снашол со преводот од еврејски. А еве го насловот на телемитско-термитската антологија на мудрости: כיצד להיפטר של טרול ששואל שאלות טיפשיות
Перо, не лажи не е убаво да се лаже како рисјанин, и на рисјански подфорум... Како потпарол, треба да го знаеш тоа...
Да имаше таква книга, која што ти ја посочуваш, зарем ти ќе беше на форумов? Мисли малку дете :)
Ако сакаш книги, кажи ќе ти дадам линк, па читај, научи нешто не вака, непоткован... Или или до Табернакул купи си, финансирај не :)
Ниту за рисјанство си чул и разбрал, ниту пак телема, трчкаш по мене како куче загар :)

Но ако, требаат такви онде овде да прозборат по нешто за нас :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Перо, не лажи не е убаво да се лаже како рисјанин, и на рисјански подфорум... Како потпарол, треба да го знаеш тоа...
Да имаше таква книга, која што ти ја посочуваш, зарем ти ќе беше на форумов? Мисли малку дете :)
Ако сакаш книги, кажи ќе ти дадам линк, па читај, научи нешто не вака, непоткован... Или или до Табернакул купи си, финансирај не :)
Ниту за рисјанство си чул и разбрал, ниту пак телема, трчкаш по мене како куче загар :)

Но ако, требаат такви онде овде да прозборат по нешто за нас :)
The thelemitic hyena strikes again...:drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom