Мојата шеика живее во странство. Во потрага по суфи мистици во Македонија добивав само исмејување и навреди.Одлично кажано, секоја чест.
Дали во Македонија постојат суфи мистици?
Мојата шеика живее во странство. Во потрага по суфи мистици во Македонија добивав само исмејување и навреди.Одлично кажано, секоја чест.
Дали во Македонија постојат суфи мистици?
Е за жал така е.....позната ми е таа ситуација.Мојата шеика живее во странство. Во потрага по суфи мистици во Македонија добивав само исмејување и навреди.
Добро, вака како прво навлегуваш во теми кои гледам цело време да ги избегнувам, но бидејќи не престануваш ајде да навлегуваме во таква тема, кажи ми ти која вера ги има направено најголемите злосторства во Балканот? Вашите верски браќа србите беше пред 20 години значи крајот на 20 век, не многу одамна по што се фатите цело време за тоа демек муслиманите заостана во средно вековие, србите пред 15-20 години не далеку од овде убиле 400.000 цивили во 2 земји, од кои 10.000 за еден ден што е рекорд после втората светска војна ГЕНОЦИД, и уште што е најтрагично го прогласуваат тој ден како свет ден од поповите на православната црква,а имаш 90% кои би посакале да се случи нешто такво уште еднашка додека се живи, во војната во 2001 први со палење на верски објкети почна војската, и сега не знам дали беа 2 или 3 цркви запалени а преку 10 џами нормално во војна имаше се и сешто и од двете страни, и ти сега гледаш цело време работите да ги посочиш само едностранично, јас гледав да не почнам вакви дискуси по што јас не ја криткувам православната вера за тие злосторства тие биле повеќе наредени од луѓето од политиката и продадени попови кои крста србски војници во име на верата, а ти го правиш спротивното, од индивидуалци сите ги ставаш во ист кош, мислам дека треба да престанеш омразата држи ја внатре во себеси ама не толерирам тоа што ги гледаш работите само по свој кеф и шириш овде омраза.Провокација е да мавташ на улица со знамиња од КСА и викаш Смрт за Каури.
Да браниш убијци на деца и слично.
Дај сподели со нас каква истрага спроведе и до какви сознанија дојде поради што тврдиш дека немало докази? И ако ги имаш тие сознанија, зошто не покрена процес во некој од меѓународните судови? Како немало докази, кога постои судска одлука? Значи не се повеќе обвинети само, сега се осудени!! Тоа значи дека процесот е завршен! Имаш ли ти спроведено истрага со која можеш да ги демантираш сознанијата од првата?додека за убијциве нека најдат докази јас ке бидам прв што така ке кажам ама да не случи Сопот се плашам, ги осудиле луѓето без никакви докази ниту основни, ако имаш ти докази дај кажи ни
Се сеќаваш ли на Жолтата куќа?Т... додека за убијциве нека најдат докази јас ке бидам прв што така ке кажам ама да не случи Сопот се плашам, ги осудиле луѓето без никакви докази ниту основни, ако имаш ти докази дај кажи ни, се случи Ѓорче излезе ли некој во протест за убиецот?
Нека излезе судот со докази, нели беше ти што ме праша од кај знаеш дека верските авторитетните имаат право??? а ти самиот слепо им веруваш на судот, и сам знаеш каква корупција владе во земјата што се правиш тошо, ама кога вам не ви одговара за ситна работа не знам некоја собраќајна и судот суди против вас секој излегува нема кај нас суд, сите се коруптирани, судијата му беше врска на него,немав сила да се спротиставам, ама во ситуации како ово,како судот во Македонија немаш никаде во светот, и православието ве учи да бидете правни и реални, услов е да бидеш добар верник не само православието и исламот сите вери така не учат ама за жал вие работите секогаш ги гледате едностранично и немате да престанете.[DOUBLEPOST=1405549784][/DOUBLEPOST]Дај сподели со нас каква истрага спроведе и до какви сознанија дојде поради што тврдиш дека немало докази? И ако ги имаш тие сознанија, зошто не покрена процес во некој од меѓународните судови? Како немало докази, кога постои судска одлука? Значи не се повеќе обвинети само, сега се осудени!! Тоа значи дека процесот е завршен! Имаш ли ти спроведено истрага со која можеш да ги демантираш сознанијата од првата?
Види го овој сега, ајдеее каде ке излеземе одите кај Жолтата куќа сега. хахахаха немам коментарСе сеќаваш ли на Жолтата куќа?
Се сеќаваш ли колку се пењавевте дека немало докази, колку плачевте по сите македонски весници и телевизии?
Те Македонците ве мразеле, те било завера на УДБА, ЦИА, Израел, масоните, вонземјаните...
Но кога се докажа дека навистина било така, вие ни А ни Б, ниту пак ги осудивте трговците со органи.
И кога се најдоа виновниците со име и со презиме, никој од вас не излезе јавно и не ги осуди.
Зошто мислиш дека нема да биде иста ситуацијата и со убијците од Монструм?
Не реков јас дека муслиманите се криви, туку реков дека се сеќавам како едногласно сите застанавте во нивна одбрана во 2010.И што сега муслиманите се криви??? или одредени криминални групаци каде што немало само албанци да бидеш сигурен во тоа.
Немаше протести, но и самиот гледаш дека во одбрана на тоа злосторство застана највисокиот државен врв на Албанија! Тоа е трагедијата што ти не ја гледаш.Темата е за изламот, ако админите си ја вршат работата како што треба последните коментари треба да ги остранат немат врска со темата. поздрав и јас не се сеќавам дека некој излезе на протест во 2010 година или одбрана за тоа злосторство, ако имаш вести дека имало нешто такво прати ми на порака слободно.