Dumbledore
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.192
- Поени од реакции
- 26.997
Зошто возраста е изненадување?Se iznenadiv od vozrasta nivna.
Priznaj sega deka pomina na standot, za da im prijavis na tvoite![]()
Зошто возраста е изненадување?Se iznenadiv od vozrasta nivna.
Priznaj sega deka pomina na standot, za da im prijavis na tvoite![]()
Себеси се изненадив, повозрасни се отколку што замислував.[DOUBLEPOST=1397663346][/DOUBLEPOST]Зошто возраста е изненадување?
Не.Ќе има ли у петок после молитва протести пред косовска амбасада?
Коа сум ти промрчел затоа што си ме казнил?Aj ne go davi na temava, daj da ho posetime na standot, kafe mafe da pieme![]()
Beriche jas goram od zelba da pijam kafe so tebe da vidam so coek si I koj tolku mozel da te isplasi I da ti go ispere mozokot.Коа сум ти промрчел затоа што си ме казнил?
Колку пп пораки од мене за тоа си добил?
Така да, не ми кажувај што да праам, него ако праам престап, слободно казнувај таму - поени, банови, како што милуваш....
За кафето со нив, ќе ти кажам дека (после сите приредби кои ни ги направија тука) - прошла су та времена. Не ми е јасно како некој може тоа да го прави. Шо не го прашаат АлКаеда на саем дали сака со четници или ционисти да пие кафе? А?
Што би ви рекол он?
Не ли ви е мрско да седите со некој кој бара слобода за свињине од Смилковско? Со некој кој дава зелено светло за сите ѕверства кои им се дешаваат на Христијаните, од раката на Муслиманите?
Знам што е финтата, типично македонска, глупа, приземна причина - дур вас лично некој не ви напраи нешто, нема гајле.
Не дај боже некој од охриѓанине (знаеш кои), да се врати од Сирија тамо кај вас, ќе те видам после, дали ќе повикуеш на кафе со нив.
Секој може со кој сака да праи муабет. Ова не е шеријат па да се забрануваат такви работи, нити некој ќе ги обеси Ипсисимус, Кооператива и другите, нити јазик ќе им сечат зашто зборувале со тебе.Beriche jas goram od zelba da pijam kafe so tebe da vidam so coek si I koj tolku mozel da te isplasi I da ti go ispere mozokot.
Ete ateist I kooperativa me vidoa, ne jadam lugje
Ipsi isto taka,ama nemavme prilika da napravime muabet,no kako I da e vide so coek sum,imam brada,kratki pantoloni,ubava kosula I taka
Oslobodi se od toj vmrovsko-udbaski nacionalizam![]()
Na vjen keq Zyrtar, unë nuk do të thotë për të pshurrКоа сум ти промрчел затоа што си ме казнил?
Колку пп пораки од мене за тоа си добил?
Така да, не ми кажувај што да праам, него ако праам престап, слободно казнувај таму - поени, банови, како што милуваш....
За кафето со нив, ќе ти кажам дека (после сите приредби кои ни ги направија тука) - прошла су та времена. Не ми е јасно како некој може тоа да го прави. Шо не го прашаат АлКаеда на саем дали сака со четници или ционисти да пие кафе? А?
Што би ви рекол он?
Не ли ви е мрско да седите со некој кој бара слобода за свињине од Смилковско? Со некој кој дава зелено светло за сите ѕверства кои им се дешаваат на Христијаните, од раката на Муслиманите?
Знам што е финтата, типично македонска, глупа, приземна причина - дур вас лично некој не ви напраи нешто, нема гајле.
Не дај боже некој од охриѓанине (знаеш кои), да се врати од Сирија тамо кај вас, ќе те видам после, дали ќе повикуеш на кафе со нив.
Си го прекрши зборот дека нити си, ниту ќе бидеш за соживот со такви како нас, ама ај ќе ти простимеIpsi isto taka,ama nemavme prilika da napravime muabet,no kako I da e vide so coek sum,imam brada,kratki pantoloni,ubava kosula I taka
Oslobodi se od toj vmrovsko-udbaski nacionalizam![]()
Силом прилике - комшии бевме со штандовите на саем.Што ли се случило во новава година?
@Hattab1 пие кафе со каури, ќафири, сатанисти и остали противници на неговата идеологија, и уште повеќе го повикува и @Beric Dondarrion на средба тет а тет
@Hattab1 ти реков дека еден ден ќе доеш ти на другата страна од реката.
Како што рече ипси... силом прилике,бевме комшии на саем.Што ли се случило во новава година?
@Hattab1 пие кафе со каури, ќафири, сатанисти и остали противници на неговата идеологија, и уште повеќе го повикува и @Beric Dondarrion на средба тет а тет
@Hattab1 ти реков дека еден ден ќе доеш ти на другата страна од реката.
Да не сакаш тотално да го прифатиш исламот па што те интересира сево ова?Кога се обрежува новороденчето и дали е дозволено/задолжително обрежувањето на постар кој прифатил ислам? Кој го прави обрежувањето?
Па тие без последици, ти напушти ислам - полн погодок[DOUBLEPOST=1398800827][/DOUBLEPOST]Како што рече ипси... силом прилике,бевме комшии на саем.
како и да е, јас ги повикав од саем сите, да видат шо терорирста е хаттаб, дали ќе укаса некого
на повикот се одзваа кооператива и атеист и поминаа без последици ама остана недовршен муабетот.
и тое то отприлика.
Тој е муслиман, кој глуми лудило и се претставува христијанин.Да не сакаш тотално да го прифатиш исламот па што те интересира сево ова?
Ги промаши двата коментара,ги утна скроз.Па тие без последици, ти напушти ислам - полн погодок[DOUBLEPOST=1398800827][/DOUBLEPOST]
Тој е муслиман, кој глуми лудило и се претставува христијанин.