не тупи[DOUBLEPOST=1394013167][/DOUBLEPOST]A ti uste si Hristijanin ili se premisli ?
се изјасни. за мене не е така.[DOUBLEPOST=1394013535][/DOUBLEPOST]За мене демонска е ако стравот ти е двигател и репер за тоа што е вистината. Ако се плашиш да донесеш заклучок, да искажеш мислење или критички да се изразиш поради казна од ентитет кој го сметаш за Бог, тогаш за мене тоа битие е демонско!
нема врска. сакав да кажам и да се албанци (што по дифолт се муслимани, а немаат врска со ислам) тоа не се Муслимани. според мене. зашто никаде не им е речено на муслиманите да го прават тоа. они ни клањаат, ни прават добри дела, не ни изгледаат муслимански а кога прават глупости викаат Аллаху екбер. нивен проблем. јас до сега во мојот зивот имам запознаено само двајца албанци за кои имам мислење дека се муслимани на место......[DOUBLEPOST=1394013659][/DOUBLEPOST]Не, искрено јас мислам дека стојат некои членови од племенскиот сојуз.
Уште еден доказ дека тие не се муслимани.
не тупи[DOUBLEPOST=1394013167][/DOUBLEPOST]
се изјасни. за мене не е така.[DOUBLEPOST=1394013535][/DOUBLEPOST]
нема врска. сакав да кажам и да се албанци (што по дифолт се муслимани, а немаат врска со ислам) тоа не се Муслимани. според мене. зашто никаде не им е речено на муслиманите да го прават тоа. они ни клањаат, ни прават добри дела, не ни изгледаат муслимански а кога прават глупости викаат Аллаху екбер. нивен проблем. јас до сега во мојот зивот имам запознаено само двајца албанци за кои имам мислење дека се муслимани на место......
Последно уредено: