Прашања за Исламот III

Член од
7 мај 2013
Мислења
1.581
Поени од реакции
387
хахаха, абре хатаб, ти си поголем кардиолог од не, веруј, жената е луда. то је исто ко да се фатиш за некои “научници“ кои тврдат дека телегонијата е вистина. сакаш ли на митрев да му пишам и да го постирам после тоа неговиот одговор? тоа е човекот кој треба да се почитува.
а броењето е за работи кои ги избегнуваш да дадеш одговор, а не за тоа кој е во право.
Како и да е,не вреди да се замарам ни со неа ни со тоа прашање кое за мене е јасно како ден.
А и ти не си некој поголем стручњак од мене и неа.
Иначе какви ликови има овде на форумов,и митрев да дојде да пишува за кардиологија ќе испадне дека се поголеми кардиолози од него.
А и не сум нешто расположен за замарање на мозокот вечерва,слушам едно убаво предавање.
И плус ме изнервиравте во старт. :)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
од вистината се нервираш? :eek:
ДА, вистина е дека и јас не сум некој голем познавач, али од искуство на блиски луѓе знам дека тоа што го кажав е вистина.
тебе ти е вистина затоа што така пишува во куранот. а не зошто е тоа вистина. тука е проблемот.
него едно узпатно прашање, зошто кога науката потврдува нешто што е од куранот, тогаш на сиот глас се кажува тоа? а зошто кога е во контрадикторност се бута под ќилим?

Член од
7 мај 2013
Мислења
1.581
Поени од реакции
387
од вистината се нервираш? :eek:
ДА, вистина е дека и јас не сум некој голем познавач, али од искуство на блиски луѓе знам дека тоа што го кажав е вистина.
тебе ти е вистина затоа што така пишува во куранот. а не зошто е тоа вистина. тука е проблемот.
него едно узпатно прашање, зошто кога науката потврдува нешто што е од куранот, тогаш на сиот глас се кажува тоа? а зошто кога е во контрадикторност се бута под ќилим?
Контрадикторност има само на јутјуб од стручњаци и научници како тебе,кои од искуство на блиски луѓе знаат дека нешто е вистина :)

А се изнервирав од ненормални секташи,не се однесува тоа за тебе.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
јас не го измислив тоа, кардиолози ми го кажаа. така да, не сум јас крив за тоа што свинското е помалку штетно од јагнешкото.
ти викам јас дека било кој религија е зло. ти мене ислам па ислам. дојди при мене и раат ќе си бидеш :love:

Член од
7 мај 2013
Мислења
1.581
Поени од реакции
387
јас не го измислив тоа, кардиолози ми го кажаа. така да, не сум јас крив за тоа што свинското е помалку штетно од јагнешкото.
ти викам јас дека било кој религија е зло. ти мене ислам па ислам. дојди при мене и раат ќе си бидеш :love:
Лелее миличок тој :)
Душиче :oops:

:pos:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Гаите исти илузии :)
јок, јок, ти си со илузии. илузија е да веруваш во нешто што го нема.
јас сум реален, го живеам единствениот живот за кој сум прилично сигурен дека го живеам. сеуште ме мачи тој матриксот, али се тера и така;)

Член од
7 мај 2013
Мислења
1.581
Поени од реакции
387
јок, јок, ти си со илузии. илузија е да веруваш во нешто што го нема.
јас сум реален, го живеам единствениот живот за кој сум прилично сигурен дека го живеам. сеуште ме мачи тој матриксот, али се тера и така;)
Е тука лежи зајакот бе пријателе,тоа те мачи и затоа во 3 саат овде со мене се натегаш и расправаш.
А и јас сум реален и го живеам животот, само што разликата е што мене не ме мачи тоа што тебе те мачи,растеретен сум по тоа прашање. :)

А сега,заминав полека, нешто сум уморен за да се натегам на форум.
Се читаме друг пат.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
хахааха, тоа мачи требаше да го ставам во наводници, да биде јасно дека сум циничен. али нема везе.
а за натегањето, ..... хмммм, на работа сум, досадно е:D

Член од
7 мај 2013
Мислења
1.581
Поени од реакции
387
хахааха, тоа мачи требаше да го ставам во наводници, да биде јасно дека сум циничен. али нема везе.
а за натегањето, ..... хмммм, на работа сум, досадно е:D
Како и да е.
Ќе си најдеш друга занимација вечерва :)
Добра ноќ.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Дали и децата маченици добиваат 72 девици?
Што ќе им се на деца девици?

ВИДЕО: Како децата во Авганистан си играат бомбаши-самоубијци

Објавено: 12:46, 04/01/2014 Прегледано: 381 пати.

1

На интернетот кружи видео запис на кој се гледа како децата во Авганистан наместо да се забавуваат со игри, соодветни на нивната возраст, тие си играат бомбаши-самоубијци и сето тоа го снимаат.
Детето во улога на бомбаш, самоубиец најпрвин се поздравува со другарите и роднините, а потоа оди до својата мета.
Едно од момчињата глуми претставник на безбедносни служби и се обидува да го сопре, но бомбашот сепак успева да го активира експлозивот.
Друго момче фрла песок за да ја симулира експлозијата. Децата се фрлаат наоколу, а кога прашината ќе се спушти, брзаат кон наводните жртви. Видео записот е најдобар сведок за тоа во какви околности растат децата во Авганистан.

Член од
26 април 2013
Мислења
558
Поени од реакции
114
дали според исламот постои и друг свет освен нашиот и џинскиот, свет на друга планета или нешто такво и дали во џеннетот ќе има само луѓе или и животни како тука??

Kajgana Shop

На врв Bottom