Musab
konekting pipl
- Член од
- 26 јуни 2007
- Мислења
- 244
- Поени од реакции
- 20
Интересно ,не знае човек да ли да плаче или да се смее ,или некој не чита убаво или намерно ја мати водата ,или па не разбира англиски
еве јас што реков:
еве јас што реков:
А еве соговорникот што велит, гледајте пример како само,и како може зборовите да се испрвтуваат,и да се стави сомнеж ,ништо чудно веке видено :“И од секое нешто Ние создадовме пар за да се секавате“ 51-49
Ако приметуваш Аллах вели од секое нешто пар или контра или спротивно или обратно создал. Значи Аллах створил маж-жена,земја-небо,море-копно,лето-зима,живот-смрт,ден-нок,позитив-негатив,човек-џин ,рај-пекол итн.
Е сега по биологија имав едвај двојка ,ама доволно научив дека има корисни и штетни бактерии ,така да со здравје нека ти е.Ако добро те разбирам, дали ти сакаш да кажеш дека во иднина можеби ќе се откријат и "другите полови" на едноклеточните бесполови организми? Дали знаеш колкав лапсуз е ова што го велиш? Ме интересира што оценка имаше (или имаш ако си сеуште основно/средно) по биологија?
Па како е можно едноклеточните организми (бактериите, парамециумот, амебата и сл.) да имаат "друг пол" кога тие се БЕСПОЛОВИ и не се размножуваат по принципот машко-женско, туку со ткн. "проста делба на клетката". На нив воопшто не им треба "друг пол" затоа што самите си се доволни за себе. Прифати, двополови едноклеточни организми НЕ ПОСТОЈАТ. Мухамед, за жал, згрешил. Жално, но вистинито
--- надополнето ---