Точно знам што сум кажал... нема ништо лошо во тоа да си свесен до кај ти се границите.... трагично е да си глуп ко ќускија а појма да си немаш за тоа...Што си кажал сега........само кога би знаел.
Точно знам што сум кажал... нема ништо лошо во тоа да си свесен до кај ти се границите.... трагично е да си глуп ко ќускија а појма да си немаш за тоа...Што си кажал сега........само кога би знаел.
Ти очигледно не си фан на Рибља Чорбатрагично е да си глуп
ова е веќе навреда...Ти очигледно не си фан на Рибља Чорба
Демек паметно нешто кажа сега....Точно знам што сум кажал... нема ништо лошо во тоа да си свесен до кај ти се границите.... трагично е да си глуп ко ќускија а појма да си немаш за тоа...
Лесно му е нему со...И на Bodhidharma ке му олесни.
Океј, сега ми е полесно за да се дефинирам себе си ... Значи јас сум агностик атеист?Agnosticism is the view that the truth value of certain claims—especially claims about the existence of any deity, but also other religious and metaphysical claims—is unknown or unknowable. Agnosticism as a broad umbrella term does not define one's belief or disbelief in gods, agnostics may still identify themselves as theists or atheists.
1- Еве, повели1. Грешно си прочитал. Дај линк да видиме...
2. Објаснето е одамна, постои вода која ги поместува камењата:
http://www.youtube.com/watch?v=u1hoiHvOeGc
3. Да.
4. Незнаење и ништо друго.
Се јави уште еден од виновниците за к........Лесно му е нему со...
Да мешаш верба со знаење е покварено у најмала рака.
Да, верба и знаење не се мешаат, но верба и незнаење и тоа како се мешат. а и неверување и незнаење.Да мешаш верба со знаење е покварено у најмала рака.
Кој ти рекол дека е круг? Триаголник еАко сонцето е ѕвезда зошто е круг?
Ne e krug, be - topka e... Tibam ova geometrijava... Ko religija e...Кој ти рекол дека е круг? Триаголник е
Не зезај, со духовна и религиозна геометрија не играме, таму нема формулиNe e krug, be - topka e... Tibam ova geometrijava... Ko religija e...