Прашања до атеистите

Статус
Затворена за нови мислења.
F

Frankie Yale

Гостин
Не се замарај братче. Никој на никого со сила не го тера ништо, секој си верува во што сака. Атистите во ништо не веруваат.. и така...
Toa e poveke nihilizam otkolku ateizam. Se gleda deka si dupka koja ne poseduva ni osnovni poznavanja...

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.687
Поени од реакции
31.680
a vo greshka si ., ;) toa se najgolemite vernici., tie nemerno veruvaat vo neveruvanjeto:cool:
a popat kazhano tolku vreme a nikoj ne mi odgovori., na prashanjeto ., ajde ateisti reshete se veke ednash., akone veruvate vo duhovnosta ., shto e ., na tacna ., teloto ili dushata ., materujata ili duhot.,

ve molam bez dvosmisleni i besmisleni odgovori i vadenki:place:

F

Frankie Yale

Гостин
a vo greshka si ., ;) toa se najgolemite vernici., tie nemerno veruvaat vo neveruvanjeto:cool:
a popat kazhano tolku vreme a nikoj ne mi odgovori., na prashanjeto ., ajde ateisti reshete se veke ednash., akone veruvate vo duhovnosta ., shto e ., na tacna ., teloto ili dushata ., materujata ili duhot.,

Pak se pojavi sutrakov, pa kaj ve naogaat vakvi bre. Koja majka te rodila tebe? Tuzi gi bre!

Uste ednas, ateizmot e veruvanje kolku sto neigranjeto golf e hobi i kolku sto nepusenjeto cigari e navika. I veruvanje vo neveruvanje e kontradikcija!

Sve megatalenti po forumov u pm... :confused:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не се замарај братче. Никој на никого со сила не го тера ништо, секој си верува во што сака. Атистите во ништо не веруваат.. и така...
И кадро и не кадро се фатило за тастатура. Елементарно си неписмен пријател, а делиш ум на форум. Страшна работа.

Најстрашно е кога човек нема доволно дух за да зборува, а ни доволно ум за да сфати дека не треба да зборува...

Размисли малку за ова...

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Тебе повторно ќе ти кажам штом веруваш дека атеистите веруваат во неверувањето, ти си 1000000000000000 пати поголем верник од мене. А кога ќе дојдеш со чисти намери и без навреди, може и ќе ти одговори некој.

Wolver1nE

Ај лав пуси
Член од
31 јануари 2008
Мислења
528
Поени од реакции
46
Дали е основното образование е се што имаат атеистите? Ихууу дали, дали...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199

Дај бе научи да пишуваш прво, не се резили овде. Делуваш како размрсулаено дете. Како не ти е срам?

Во право е Френки, треба да ги тужиш родителите за причинета штета...

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.687
Поени од реакции
31.680
na vakvi kakvi shtoste nemam namera da ve udostojuvam poveke zatoa shto nemate muda za da mi odgovorite na edno mnogun prosto prashanjcde:place: do sega nikogo ne navrediv ama od sega ako me chachnete toa ke si go dobiete.,
a ti stavrogin veke pochna da se kolebash ., mislam deka vo pogore napishan post spomena neshto za duhovi ., dobro bre ateisti tolku li se plashite od duhovi ., ta ne ja priznavate duhovnosta.,
a shto se odnesuva do kontradiktornosta., kade ja gledash ., aj legni i na spienje no pred toa prochitaj nekoja ubava kniga so roboti kako ti vleguvaat vo soba., aj da ste mi zhivi i zdravi:p

Член од
7 декември 2010
Мислења
178
Поени од реакции
131
na vakvi kakvi shtoste nemam namera da ve udostojuvam poveke zatoa shto nemate muda za da mi odgovorite na edno mnogun prosto prashanjcde:place: do sega nikogo ne navrediv ama od sega ako me chachnete toa ke si go dobiete.,
a ti stavrogin veke pochna da se kolebash ., mislam deka vo pogore napishan post spomena neshto za duhovi ., dobro bre ateisti tolku li se plashite od duhovi ., ta ne ja priznavate duhovnosta.,
a shto se odnesuva do kontradiktornosta., kade ja gledash ., aj legni i na spienje no pred toa prochitaj nekoja ubava kniga so roboti kako ti vleguvaat vo soba., aj da ste mi zhivi i zdravi:p
Еве и јас почнав да се колебам:unsure:... ме фаќа страв:cautious: ... од духовити луѓе како тебеsick: .

Член од
5 април 2011
Мислења
334
Поени од реакции
142
Овде се изразува мисла во пишана форма затоа дај прво размисли што сакаш да кажеш, формулирај си ја мислата па напиши. И потоа прочитај ја уште еднаш и провери дали истата има смисла ок? Ова е интернет форум, никој не те брза.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
тоа на сон ти се сони или другар ти Исус ти дојде на кафе па ти кажа?
Не бе... да се стрпиме до утре.....
Микикецот како што самиот милион пати се пофалил секоја вечер има директен линк до Исус... сега сигурно му поднесува рапорт кој како што рекол.... и то...утре се ќе ни каже....:D

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.687
Поени од реакции
31.680
jas napishav 6to napishav ., a dokolkun tvojot intelekt stignuva ., hm...do tamu vo forma saka6 kazhe6 nezhash re4e6., toa navistina e tvoja rabota i si imash realen problem ., to4no ovoa e forum a ti se odnesuvash kako da si vo nekoe realno shou., a ti si od tipot da te turnam pa da kinisash., zatoa ., pred da napishesh ne6to 6 pati meri ednash napishi., a dokolku ti se potrebni sedativi ., za da ne reagira6 vaka nervozno ., kazhi ke se dogovorime kaj da me najdesh i ke ti prepisham spored dijagnozata., aj sea legni si., utre te cheka nov i poubav den;)

Член од
5 април 2011
Мислења
334
Поени од реакции
142
jas napishav 6to napishav ., a dokolkun tvojot intelekt stignuva ., hm...do tamu vo forma saka6 kazhe6 nezhash re4e6., toa navistina e tvoja rabota i si imash realen problem ., to4no ovoa e forum a ti se odnesuvash kako da si vo nekoe realno shou., a ti si od tipot da te turnam pa da kinisash., zatoa ., pred da napishesh ne6to 6 pati meri ednash napishi., a dokolku ti se potrebni sedativi ., za da ne reagira6 vaka nervozno ., kazhi ke se dogovorime kaj da me najdesh i ke ti prepisham spored dijagnozata., aj sea legni si., utre te cheka nov i poubav den;)
Јас ти дадов добронамерен совет ама ти си простак и глупак (и шутрак). Те советував да престанеш да пишуваш како тинејџер со блага ретардација и малку да си ги формулираш речениците пред да кликнеш "испрати мислење" зошто ова е интернет форум и никој не те брза.

Ама океј чим сакаш да продолжиш по старо, продолжи... И онака не верувам дека можеш уште повеќе да се избламираш. Ајде сега лека ноќ.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.687
Поени од реакции
31.680
ushte si tuka ., aj brzo legnuvaj peleni treba da ti se menjaat vakvo kaknje odamna nemam chueno.,rea niz tastatura izleguva., so drugive se zezame abe ti vaka mnogu intelektualno si ja razbral raborava., ., ej kaj begash sega naide na tvrd ., pa kidavela ., ajde servilen intelektualec., sram na forumdzhiskava fela., .....bup:ROFLMAO:......mora so kanta sirenje nekogo da si potkupil pa shto ti dozvollile da shtraka6 ., i ko malo detule da se raduva6 ., ej a sho e toa 6areno pred tebe:place:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom