Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.319
- Поени од реакции
- 12.336
„Можеби“ не дава објаснувања... затоа реков дека никогаш не може да ги знаеме вистинските причини за дејствувањето на поединци...Опседнатост од демони, и слични феноменолошки ентитети можеби?
Виртуелното дружење е полезна ствар... но не сум фан на зборување сешто без да се размислува што се зборува и дали е во врска со темата, посебно со навредливи зборови и исмевања на другиот со простачки неповрзани муабети... не ја разбирам сета таа потреба освен обично тролање и касапење на една тема.

Сега би требало на наредните пописи да има графа и за тоа: иако мислам дека ќе ги напукаат познатите религии и нивните под-цркви како избор а најдолу би требало да има Друго: ______________________ и да си допишеш што си во однос на религиозното искуство!За да имате мнозиство у светот како најбројна религија и затоа што досега на пописите кај нас ја немаше таа опцијада се пишеш Атеист

П.С. Ако немате глас и сопствен став во вашето семејство - бидете дома за време на попис за да не биде после: татко ми кажа така, па затоа ме запишаа муслиман, православен, евангелист итн итн