Ако де, па ќе боцнеме и ниеRajmiz, jebiga, moze i toa im e idejata, kako mladite vmrovcinja da uspeat da bocnat nesto, da ne im zargjaat kurencata!
незнам зошто толку ги помируваш луѓево за законов,Se ispotepaa koj da gi zeme parite za svadbata,pogledni sto se sluci!
Да, пишав во второ лице затоа што сметам дека е лицемерно да се претставувам ко некој загрижен, кога всушност ниту имам појма што се дешава во салата, ниту тој конкретен проблем сега ми е у листата "to do". Искрено.Не планирав да реплицирам повторно,но советов даден во второ лице множина,од кој се исклучи самата од акција ме доведе до истиот заклучок
Кажи им на политичарите дека нема слободен термин за судско рочиште,од нив во суд неможе да се влезе,го блокираа поради докажување дали едниот прднал,а другиот ждригнал во моментот на одлука.
Толку од мене на темава.Нов предлог за закон:по сто стапа секој што ќе влезе во политика,барем да ги натепаме пред да не прават мајмуни!
Сметам дека сосема добро објаснив како новинарската пропаганда го создава сомнежот и стравот и врз што го гради, во еден од претходните постови, и немам намера да се повторувам.Мене ме загрижува што на моменти мислам дека некој и би го предложил ова како закон, а една цела ергела тогаш ќе свири свадбен марш со уста додека ракоплеска на генијалноста. Не ме плаши новинарскиот сензационализам, туку се прашувам што се случи за и јас да се уплашам од реалноста за донесување ваква мерка, знаејќи дека весници читам од 4 годишна возраст.
Е, тоа ме плаши.
Како можеш да се исклучиш од акција за еден проблем поради неинформираност,а да ги наречеш луѓето кој се неинформирани во врска со „законов“ глупи?Да, пишав во второ лице затоа што сметам дека е лицемерно да се претставувам ко некој загрижен, кога всушност ниту имам појма што се дешава во салата, ниту тој конкретен проблем сега ми е у листата "to do". Искрено.
Судиш леандра, а јас најдобро знам дека не си во право. Али, јбг сите судиме така понекад (или секад).
Ako vladata resila da go donese zakonot za tie sto ne se vo brak nie tuka nisto ne mozeme,tie se nad nas i nie ne mozeme da gi sprecime?незнам зошто толку ги помируваш луѓево за законов,
ама тие што се бунат се типци на кои женачката им е главна цел во животот а сеуште ја немаат најдено својата "принцеза" и се плашат дека ќе останат стари ергени,односно лечат комплекси:helou:
Za onie sto ne sakaat da plakaat ima resenie ama treba da se podnese nov amandman koj ke glasi vaka: Dokolku navedento lice koe treba da plati danok a ne saka treba da ima odnos so lice od istiot pol i togas se osloboduva od site davacki prema drzavata!Безвезе........... јас на пр не планирам да се мажам до 30 год и шо ?
Тоа е мое право, немора да бидам обврзана да се мажам само за да не плаќам данок безвезе :nerv: :nerv: :nerv: :nerv: :nerv:
епа шо, нишо...ке ти пишуе у здравствена книшка коа ке порагаш...старородка...и тоа...:baeh:Безвезе........... јас на пр не планирам да се мажам до 30 год и шо ?
:nerv: :nerv: :nerv: :nerv: :nerv: