По разводот со пила го делеле и мебелот

Член од
21 декември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
22
Француската полиција неодамна интервенираше во еден дом во градчето Рокро североисточно во земјата, да смират маж вооружен со електрична пила, кој го сечел мебелот кој требало да го поделат со сопругата во бракоразводната парница.
Иако сопругата барала поделба на целокупниот имот на еднакви делови повредениот сопруг одлучил буквално да и го исполни барањето, па зел пила и почнал да го сече целиот мебел во куќата.
Пред да го сопре полицијата тој го исекол троседот, трпезариската маса и компјутерот.
Полицијата успеала некако да го фати и смири мажот и да се погрижат за неговата поранешна сопруга, која ја најдоа во состојба на шок.
Локалниот весник Унионн кој ја пренесе случката ја споредил со црнохумористичната холивудска комедија Војна на ружии од 1990 година со Мајкл Даглас, Кетлин Тарнер и Дени де Вито во кој брачниот пар се разведува со омраза користејќи најекстремни методи.

Луда работа :vozbud:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Е добро де... да не требало со лажица да го дели мебелот... се знае пила за шо е :nenene:

Најпосле доследен си е на традицијата... како беше она францусконо... фратерните, егалите, либерте

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Waaaaaaa..дури и компјутерот еејјј..:pos2::pos2::pos2::pos2:

bobi_93

Македонија
Член од
11 август 2008
Мислења
652
Поени од реакции
9
го делеле со пила за да не се караат кој колку земал:pos2::pos2::pos2:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Сета среќа што сме напредни и пили имаме па лесно оди тоа сега.Замисли да требало со секира да го дели...
ехеееее тоа труд време и напор е бе,па ако сакаш да останеш без ништо ангажирај адвокат.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Хм, не пишува дали имале деца, ако имале, како побогу нив ќе ги делат?

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
и нив со пилата што се чудиш :хаха:
Прав си, ако имале син и ќерка, пак ќе си имат, само по половинки хехеехе. А ти бегај на спање, утре си на школо :wink: освен ако не си втора смена :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Бог да чува и да брани. Луѓево скренуваат. Мене овие работи не да не ми се смешни, трагични ми се. Да делиш со некој кревет, да бидеш во брак и потоа ваков однос... :toe:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Боже сачувај е работава. Значи светов е дефинитивно ненормален. Абе компјутерот бре еееееј. Поарно мене да ми го дал и онака е канта мојов, бар ќе се служев јас со него:vozbud:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
Бог да чува и да брани. Луѓево скренуваат. Мене овие работи не да не ми се смешни, трагични ми се. Да делиш со некој кревет, да бидеш во брак и потоа ваков однос... :toe:
тој однос на крај зависи од тоа зашто се разведуаа.
Да,смешно,трагично,болно,ненормално е сето тоа.Но би го оправдала овој само доколку она сакала да го остае и да му земе се и да замине со негов другар(ај тепам сеа филмои) ама сепак не може од проста причина овој вака да прави.

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Па и сеа си го делеле креветот, ама со Пила. :)))))))

Kajgana Shop

На врв Bottom