Почина актерката Британи Марфи

Статус
Затворена за нови мислења.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.248
Поени од реакции
30.503
Не напушти прерано актерка полна со потенцијал. Почивај во мир Британи, ти го заслужуваш тоа.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Омг, ми беше една од омилените женски актерки! симпатична и полна со харзима,навистина штета :nesum:

Почивај во мир...

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Лелеееее не можам да верувам :place:Нека почива во мир.

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
Иако судот ја прогласи нејзината смрт за природна, се шпекулира дека младата актерка Британи Марфи починала од...

.. коктел лекови, а сомнежите се зголемуваат откако нејзиниот сопруг изјави дека ќе забрани обдукција на нејзиното тело.
Преставник на судот во Лос Анџелес потврди дека Марфи колабирала под туш и нејзината смрт е природна, иако не се знае точната причина за срцевиот удар.
Мајката на актерката им кажала на докторите дека Марфи боледувала од дијабетис, меѓутоа, тие сметаат дека болеста неможела да биде причина за ваква смрт.
Информациите говорат дека Британи повраќала низ цел стан каде живеела со нејзиниот сопруг Симон Моњак, а потоа заминала под туш, каде починала.
Веднаш штом била пронајдена, 32 годишната актерка била префрлена во "Cedars-Sinai" медицинскиот центар, каде била прогласена за мртва во неделата наутро во 10:04 часот.

R.I.P :-(((((

V

VeniVidiVici

Гостин
R.I.P :icon_frow Ве молам само не шпекулирајте околу причините за смртта. Од што починала починала, не е хумано пред се.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Бев запрепастен вчера кога jа прочитав веста, многу ми беше симпатична актеркава. R.I.P :(

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
добри улоги имаше добро глумеше посебно ми се свиѓа улогата во cluless и ѓаволска математика со евреите толку природно и интересно глумеше... жално!

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
...како си одат луѓево...

Почивај во мир!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Се запрепастив нашколо кога ја видов веста:(R.I.P. Британи Марфи:(

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
жалосно одлична актерка беше, а и толку млада :( ..... нека почива во мир.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Нека и е лесна земјата, нека почива во мир.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Лесна и земја,беше прекрасна актерка...

RIP :(

Статус
Затворена за нови мислења.