P
Princ
Гостин
Може, и така за некоја година АРМ ќе му се поклонува на гробот.Предлагам овој голем ден за македонскиот народ и држава да биде прогласен за наш национален празник
Може, и така за некоја година АРМ ќе му се поклонува на гробот.Предлагам овој голем ден за македонскиот народ и држава да биде прогласен за наш национален празник
Или ова ке му прават кучињатаМоже, и така за некоја година АРМ ќе му се поклонува на гробот.
Или ова ке му прават кучињата
САм си кажа кучиња сте
Последен поздрав.
И што ако умрел? Од мој аспект, беше гад кога беше жив, сега е мртов гад.Оти бе јадете трици?
Чоек умрел, колку и да не сте (сум) се сложувал/е со неговите ставови.... и ајде сега, сто ѕида плуканици, нема смисла...
САм си кажа кучиња сте
Еден по еден ке не може на сите да стигне да се клања .
Така иде тоа...Си се поклонуваат меѓусебе на гробовите
Ај за убаво нека е, утре Фатмир Бесими на друг шпон да му се поклонува на гроб
Јас не можам да поверувам што читам. Колку човек треба да е покварен за да напише вакви работи, за кого и да станува збор... Боже сачувај.Оти бе јадете трици?
Чоек умрел, колку и да не сте (сум) се сложувал/е со неговите ставови.... и ајде сега, сто ѕида плуканици, нема смисла...
Зар стварно мислиш дека треба да се напише да почива во мир на терористот кој убиваше наши војници и деца ?Јас не можам да поверувам што читам. Колку човек треба да е покварен за да напише вакви работи, за кого и да станува збор... Боже сачувај.
Добар беше, добро го снајде