Наташа Радио Милева Мара
Проф. Др. Маг. Мами
- Член од
- 29 април 2005
- Мислења
- 3.835
- Поени од реакции
- 1.118
Пораснав со него, мадона и розевиот волкмен
Почивај во мир.
Почивај во мир.
феномен.gerard напиша:Ослободен од сите обвиненија!
Пред судницата, еден од обожавателите носеше натпис: "Макл, ти се извинуваме во името на човештвото" ... леле колку добро!!!!!!
Мајкл тоа го заслужи. Он е син господов. Мило ми е што не ја доживеа судбината на Исус..
Кралот
Vcera si rekov da ne komentiram na temava. ama morav na ovaси најдов еден пост, прилично од дамна е (2005)
феномен.
според мене личноста на 20тиот и сега за сега на 21век.. ниеден како него. контроверзен каде и да се појави што и да направи, каде и да излезе сите очи беа во него, сите прсти накај него, инспирација вечна.
уникатен во секој поглед, поп музиката ни пред него, а ни после него нема да биде иста. постави граници кои тешко некој ќе ги достигне.
едноставно мајкл е феномен кој сите треба да не замисли. човекот умре од срцев удар (според вестите на bbc) и цел свет застана. цел свет известува за смррта на еден човек.
душата на кралот замина, песните остануваат. легендата ќе живее вечно
ne mislis li deka boldiranovo e preterano? znam deka postov ti e od porano ama ova ko go procitav mi padna neubavo. Da ne se razbereme pogresno nemam nisto protiv Michael, edinstven bese, ne go slusav ama go pocituvav.Напишано од gerard
Ослободен од сите обвиненија!
Пред судницата, еден од обожавателите носеше натпис: "Макл, ти се извинуваме во името на човештвото" ... леле колку добро!!!!!!
Мајкл тоа го заслужи. Он е син господов. Мило ми е што не ја доживеа судбината на Исус..
Кралот
Да бев и јас од таа генерација ќе пуштев и некоја солза дури од што ми е жал. Почивај Мајкл изгледа нашиов свет не бил погоден за тебе, те чека некое подобро место. RIPСепак сум од онаа генерација која што порасна со неговата музика. Беше неприкоснован, беше единствен.
Почивај во мир.