Почетокот на крајот

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
KrToT напиша:
Сепак ти си КАЗАНОВА НЕЛИ?!!!?!?!?!?!:pos2: :pos2: :pos2:
Тој човек ми бил од секогаш идол нема грешка :)

Човек може да сака 100 жени али само од тие 100 може да сака 1 се плашам дека таа беше таа..... али ко што кажав девојките никогаш не се доволни ги има секогаш за лечење рани нели?:smir:

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
sky_dog<no1> напиша:

Човек може да сака 100 жени али само од тие 100 може да сака 1 се плашам дека таа беше таа..... али ко што кажав девојките никогаш не се доволни ги има секогаш за лечење рани нели?:smir:
Па да,ама кога ќе видиш болно е и ако дознаеш за некој што лечел рани на тебе!:nesum:

Член од
12 јуни 2007
Мислења
55
Поени од реакции
0
sky_dog<no1>...
Стварно неможам да сватам што сакаш да кажеш али очигледно е дека до сега не си бил заљубен и незнаеш како е да го гледаш почетокот на крајот...

Но сепак... животот е пред нас... секој ќе доживее она што не го доживеал... Затоа размисли си малце :helou:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
sky_dog<no1> напиша:

Кажа и остана жив.
Ако мислиш дека само една може да се сака, како тоа другите 99 ќе ти ја залечат раната ако прекинеш со неа?

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Нема поголема омраза од крајот на една љубов.
Секој почеток има свој крај :)
A секој почеток односно почетокот на крајот е индивудуален...и се состои од различните особини , дефомрациии во врската , незаинтересираност..оладување, немање заеднички интереси и што е најболното...испарувањето на љубовта. Тие се симптоми на почетокот на крајот...а никој не посакува да го знае својот крај или крајот на својата врска

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
Што кога го гледате крајот на врската, но не сакате да си признаете. Кога седнувате да правите муабет за тоа што се случува со вас, но немате што да си кажете, тишината збори. Свесни сте и двајцата дека почнува почетокот на крајот, но цело време се убедувате дека е лош период којшто ќе помине
Што ќе направите тогаш? Ќе прекинете, или ќе се борите со последните сили за да успеете? Или можеби ќе оставите на времето да ви покаже што ќе се случува понатаму?:smir:
gi mrzam tie denovi:))

ako go sakam seuste ke se boram,ke se potrudam da smenam nesto vo vrskata,no koga ke bidam sigurna deka toj veke ne me saka a i jas nego, togas batali,zasto da se izmacuvame:sakela
se sto e ubavo,kratko trae:jkwqeaaa

Член од
10 јули 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
Нејќам да се откажувам од работите што ги сакам и ме прават среќна. Ќе пробам некако да ја средам работата, можеби ќе успеам а може и не...тоа никогаш нема да го знам ако не пробам.И да не успеам барем ќе си знам дека сум направила се што можам и што мислам дека треба да се направи за да ја спасам таа врска

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Mnogu mi se svigja temava i me navrati na edni ne tolku dalecni migovi koga istoto ova jas go dozivuvav. Definitivno toa se edni od najteskite momenti (kaj mene casovi) vo edna vrska. Megutoa isto kako sto i jas postapiv mislam deka treba da se borime za licnosta ako navistina ni znaci, da se trudime da ja zadrzime i zaedno da gi pomineme preprekite koi ni ja narusuvale srekata. Kako sto nie toa go napravivme. Iako sepak smetam deka toa se poveke krizni periodi koi gi ima vo sekoja vrska. No, podobro i da ne vi se slucat zosto ako ja sakas osobata uuuffffff toa e strasno da se prezivee. :nenene: :nenene: :nenene:

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Што кога го гледате крајот на врската, но не сакате да си признаете. Кога седнувате да правите муабет за тоа што се случува со вас, но немате што да си кажете, тишината збори. Свесни сте и двајцата дека почнува почетокот на крајот, но цело време се убедувате дека е лош период којшто ќе помине
Што ќе направите тогаш? Ќе прекинете, или ќе се борите со последните сили за да успеете? Или можеби ќе оставите на времето да ви покаже што ќе се случува понатаму?:smir:
Седнавме, зборувавме, се боревме со крајни сили, и се исплатеше. Притисокот олесна, и пак се смееме заедно.
Кризи ќе има секогаш, некогаш поголеми, некогаш помали, но ако навистина се сака треба да се стиснат заби и да се издржи. Кога ќе излезете од другата страна на тунелот, само ќе бидете појаки заедно.
Барем така беше во мојот случај.:back:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Pa nisto se svrtuvam i odam po svojot pat a on po negoviot. Nema potreba od vrakanje i neznam sto. Se sto e so sila ne e bas naj naj znaeme. A krajot se primetuva samo tesko se priznava ako se privrzani kolku tolku partnerite. Podobro e da si zamines otkolku da gledas kako drug zaminuva,toa ne e beganje nego ednostavno polesno soocuvanje so bolkata. Pocetokot na krajot se cuvstvuva ako nekoj tret vleze vo vrska, monotonost ili ednostavno nedorazbiranje i gubenje na toj nekoj si zar sto bil prisuten porano. Bi se potrudila da ja zadrzam vrskata no mnogu kratok period, ako voopsto mi znaci taa osoba i bi dala do znaenje deka primetuvam zaladuvanje.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
дефинитивно се обидувам да ја спасам врската колку што можам иколку што е во мои раце. тешки се тие мигови кога знаеш дека доаѓа крајот, се гледате очи во очи и молчите... ех мислиш светот ќе се руши, боли душата, тешко е многу ама....

N

n/a

Гостин
Некогаш... (кога бев помлад и понеискусен)
се борев како лав до последно за да спасам врска што ми значи.

Гледано од денешна перспектива,
кога ќе осетам таков модус у врската,
знам дека треба да раскинеме.
Меѓудругото заради тоа што сакам да ги заштедам сите оние церемонии,плачки,гачки...
силни обвинуења кои што следат од тој момент кога крајот ќе го видиш...
до дефинитивниот крај.

Нема потреба. :wink: :back:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дали воопшто некој знае кога доаѓа крајот или тоа е само еден момент во кој ти станува јасно дека си сам?

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Јасно е кога доаѓа крајот.
Зборувавме дека треба да се видиме и да разговараме.. така се почувствува крајот. Кога се видовме го почнавме тој муабет и во моментот кога ни падна тешко, молчевме.. Ги наведнавме главите и ни навираа солзи. Гледавме да го избегнеме разговорот некако, да ги оттргнеме мислите зборувајќи за нешто друго, но само одложувавме.. Ќе си кажевме дека се ќе се среди.
Сепак ни дојде крајот. Одложен или не...

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Дали воопшто некој знае кога доаѓа крајот или тоа е само еден момент во кој ти станува јасно дека си сам?
Toa e kako tishina pred bura. Znaesh deka nesto se sprema i samo go chekash momentot na vistinata.

Kajgana Shop

На врв Bottom