Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

O

ob1

Гостин
Не го знам тел. Но сигурно има само треба да прочепкаш,а и да нема имаш еден мал милион такви апликации во маркет ,пиши нотес и ќе ти излезат па ти бирај која ти се допаѓа.

Sent from my HTC Hero using Tapatalk 2
Имам андроид ОС, па ако можеш да ми кажеш која апликација да ја симнам. Зошто појма неам многу ми е чудно со смарт телефонов :)

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
како може да ги познаеш кинеските копии на телефони на пример iphone ??

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Па секако.... Начинот на изработка, обична пластика, екранот никаков, камера никаква...

Член од
23 август 2012
Мислења
6
Поени од реакции
1
Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Деновиве треба да се одлучам за телефон, со ова продолжувањево на договори од One. Не сум некој забеган по смартфони, мобилниот го користам најчесто за неговата основна намена, јавување. Ама веќе кога ми даваат бонус, би одбрал некое смартфонче за промена, без да фрлам многу пари...
Ми треба мислење од тие што се повеќе упатени, околу овој модел:
Alcatel OT-995

Еве и ЛИНК со спецификации.

Вака на хартија изгледа супер телефончево. Нуди многу повеќе во однос на останатите во истиот ценовен ранг. За истите пари отприлика би можел и HTC Desire C или Samsung Galaxy Ace S5830. Послаби се од Alcatel-от, ама па повеќе им верувам како производители.
И да напоменам, важно ми е да е квалитетен телефонот (изработката), софтверот да е добар и екранот да е што поквалитетен и да е што поедноставен за користење телефонот. Не ми е толку важна камерата, какво видео снима и слични глупости...

А

Анноун

Гостин
Имам Нокиа N95 бела. 3-4 месеца ми е расипано копчето одстрана за волуменот што е , поточно ми пропадна делот кој е за намалување на гласот. И сега ми е цело време на 100 волуменот , и грми кога пуштам музика.
А глупаците не направиле секундарна опција за менување на волумен за музика .

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Деновиве треба да се одлучам за телефон, со ова продолжувањево на договори од One. Не сум некој забеган по смартфони, мобилниот го користам најчесто за неговата основна намена, јавување. Ама веќе кога ми даваат бонус, би одбрал некое смартфонче за промена, без да фрлам многу пари...
Ми треба мислење од тие што се повеќе упатени, околу овој модел:
Alcatel OT-995

Еве и ЛИНК со спецификации.

Вака на хартија изгледа супер телефончево. Нуди многу повеќе во однос на останатите во истиот ценовен ранг. За истите пари отприлика би можел и HTC Desire C или Samsung Galaxy Ace S5830. Послаби се од Alcatel-от, ама па повеќе им верувам како производители.
И да напоменам, важно ми е да е квалитетен телефонот (изработката), софтверот да е добар и екранот да е што поквалитетен и да е што поедноставен за користење телефонот. Не ми е толку важна камерата, какво видео снима и слични глупости...
Не се зезај... Алкател - Квалитет, Магаре - Козметика... поарно земи си некој послаб од алкателот, ама ќе знаеш дека имаш марка... Алкател, Хјуавеи, ЗТЕ, Моторола (новите евтини смартфони), не сакам да ги смислам, а не да ги купам...

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Не се зезај... Алкател - Квалитет, Магаре - Козметика... поарно земи си некој послаб од алкателот, ама ќе знаеш дека имаш марка... Алкател, Хјуавеи, ЗТЕ, Моторола (новите евтини смартфони), не сакам да ги смислам, а не да ги купам...
Напротив, неќни бев во ONE и се погоди баш вработениот да го користи, рече дека сменил самсунг ( не потенцираше кој поточно) за алкателот, и дека е презадоволен :)

Член од
31 август 2008
Мислења
499
Поени од реакции
381
Имам андроид ОС, па ако можеш да ми кажеш која апликација да ја симнам. Зошто појма неам многу ми е чудно со смарт телефонов :)
Ова(EVERNOTE) верувам ќе ти ги задоволи потрeбите,плус има и десктоп верзија така што можеш да си синхронизираш со своето ПЦ.
Повеќе инфо ТУКА.

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Напротив, неќни бев во ONE и се погоди баш вработениот да го користи, рече дека сменил самсунг ( не потенцираше кој поточно) за алкателот, и дека е презадоволен :)
Сигурно самсунгот бил без оперативен систем, со само блутут, мп3, 2.0 камера, и тоа е се народе.. Изгледа не видел што е телефон па затоа рекол дека е презадоволен.....

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Мислењево ти е базирано на искуство, на факти... или онака си пристрасен само?

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Што кажа жити се. :facepalm:
Ми треба мислење од тие што се повеќе упатени, околу овој модел: Alcatel OT-995
Баш вчера го чепкав телефонот кај еден другар, и пак мислам дека за тие пари е одличен. Голем екран, солидна резолуција, изработката ми изгледаше ок. На него му беше на Gingerbread, иако читам дека има и ICS за него од Алкател. Самсунг-от Ејс е веќе доста стар модел, веќе има Ејс 2, го има во Т-Моб.

Член од
17 мај 2012
Мислења
165
Поени од реакции
38

od iskustvo i jas ce go potvrdam ova !

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Според тоа што го имам прочитано, тој GNex што го продаваат на PlayStore треба да работи на операториве низ светов, а најверојатно и кај нас. За секој случај, најубаво е да им пише на Google и да праша за сигурно. Кај нас операториве, а и низ Европа работат на фреквензии 900/1800 (http://roamtheworldcellphones.com/gsmmacedonia), ако му побараат како информација.
Ако добие одговор, пиши тука како информација, колку да знаеме за сигурно. Поздрав!
Прашал другарчево и му кажале дека ќе работело и на нашиве фреквенции. Поздрав :)

Kajgana Shop

На врв Bottom