Хммм ... рестарт, формат, апдејт ... треба да помине со нешто од ова :helou:Имам проблем со 5800
Сите контакти ми се на СИМ и сега не ми ги чита, вика Unable to acces contacts saved to SIM.
Има чаре?
Најдов на нет, дека СИМ от ми бил премногу бутнат внатре. Се снајдов Сеа читаХммм ... рестарт, формат, апдејт ... треба да помине со нешто од ова :helou:
Па кај бараш во т-мобиле телефон стар околу 5 години тешко и половен да најдеш, цена околу 30 евра реално треба да одиСакам да земем Nokia 6233. Ако има некој што сака да го продаде нека пише да се договоримо за цена или ако знае каде би можело да има нека пише . 50 T-home продавнице пројдов нигде не најдов :/
Немој. Толкудали знае некој дали чинат телефоните произведени во кина(колку се квалитетни) пример iPhone 3GS 32Gb .... поздрав, очекувам одговор, фала од напред.
Немој. Толку
Квалитетот е кинески (читај чкартоини), телефонот.... не ми доаѓа да го наречам телефон а не па ајфон, зашто со ајфон имаат заедничко......... немаатНе ми е јасно што кажа т.е не те разбирам кажи појасно од што квалитет е телефонот висок низок среден. убав, неубав..
Да, ама и сам ја знаеш разликата меѓу вистинскиот Iphone и тие другите....Сите ај фони се произведени во кина, убаво пишува позади на маската. Само се склопени во ејпл калифорниа.