Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Се мислам помеѓу iPhone 3GS и HTC Hero затоа прашав. Тешко ми е да се одлучам за еден, да има како и двата би ги земал. Иако го мразев iPhone-от ( претходните два модели ), овој новиот 3GS е закон, многу побрз, со повеќе функции, подобра камера итн.:toe:

Е тука и ја би се мислел и не би знаел што да земам :toe: повеќе ме влече за ајфон ради што е популарен и држи цена ...

Е тука и ја би се мислел и не би знаел што да земам :toe: повеќе ме влече за ајфон ради што е популарен и држи цена ...

Да, ама како што читав по форуми и коментари на youtube изгледа дека Херојот е нешто подобар од iPhone-от ( барем така велат некои што го имаат ). Само не ми се допаѓа неговата камера, додека снимаш или сакаш да сликаш нешто многу сецка камерата. Не знам дали одкако ќе снимаш клип исто така ќе го гледаш со сецкање или ќе си биде се ок. Можеби сецка само за време на снимањето додека го мрдаш...:toe::toe:

Да, ама како што читав по форуми и коментари на youtube изгледа дека Херојот е нешто подобар од iPhone-от ( барем така велат некои што го имаат ). Само не ми се допаѓа неговата камера, додека снимаш или сакаш да сликаш нешто многу сецка камерата. Не знам дали одкако ќе снимаш клип исто така ќе го гледаш со сецкање или ќе си биде се ок. Можеби сецка само за време на снимањето додека го мрдаш...:toe::toe:

Тоа најдобро да го испробаш ти пред да го купуваш ... не верувам дека таков ѕвер снима видео што сецка :pos2:

Тоа најдобро да го испробаш ти пред да го купуваш ... не верувам дека таков ѕвер снима видео што сецка :pos2:

Снима во 3gp формат.:toe:

А патем грешка сум бил, камерата лагира само на ниско осветлени места (темно):tapp:

народе некој знае како да менам фирмвер од W810 да му стам од W610 само заради Track ID???

Може ли од некаде да се извадат подетални GPS мапи за Македонија за Nokia 6700 Classic. На оние што се фабрички поставени градовите се означени само како точки, за разлика од некои други градови пример во Хрватска кои немаат ни 50 000 жители а ги има до последната улица :tapp:

имам проблем неможам да префрлам преку usb кабел во телефонот,веќе некое време се дешава тоа,порано беше ОК. Иначе телефонот е SE K550i
Ако знае некој во врска со ова нека пише на пп.. тнх :helou:

го детектира компјутерот како мобилен телефон?

Камерата не дека сецка, туку е ПРЕМНОГУ ТЕМНА.
Така да размисли си пред да земеш!!!!

imam eden alcatel v570 mi se mota niz doma imam i kabel so nego samo nezz zaso koa ke go priklucam na kompjuter mi ja cita kamerata kako we cam a ima opcija COM vlez,a nikako ne mi otvara da si gi izvadam slikite.....pomos?

Ајде да пишам овде со оглед дека не најдов некоја слична тема на која да пишам.Имам нокиа н73 и кога сум трета смена да помине време сакам да гледам филмови во него.Ме интересира дали ке ги чита овие филмови што се по 350мб mkv фајл со real playerot што е инсталиран во самиот телефон или треба нешто друго да се направи.Фала однапред на тој што ке може да ми одговори :)

Ајде да пишам овде со оглед дека не најдов некоја слична тема на која да пишам.Имам нокиа н73 и кога сум трета смена да помине време сакам да гледам филмови во него.Ме интересира дали ке ги чита овие филмови што се по 350мб mkv фајл со real playerot што е инсталиран во самиот телефон или треба нешто друго да се направи.Фала однапред на тој што ке може да ми одговори :)

Со real playerot тешко дека ќе ти ги прочита ... пробај стави smart movie и префрли ги па пробај ... ако нејќе тогаш конвертирај ги на пц па стај ги на тел.

Ми треба совет од експерт. Наводно веќе 2 години сум корисник на нокиа 9300 и во фаза на подновување со нов телефон. Го ѕирнав Нокиа е90ката вака доста солиден ми е (цена и перформанси во склоп). Дали постои уште некој сличен на овој (не прескапо, да има qwerty keypad и wi-fi + обработка на Word документи)? Признавам само Нокиа, SonyEricsson и во крајна мера Самсунг/ЛГ...

е71, е63, е75.

nokia-e75.jpg

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1857&idPhone1=2688

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom