Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
29 декември 2007
Мислења
305
Поени од реакции
0
Па на пример W950 M600 P1 има оперативен систем Symbian 9.1, UIQ 3.0 а некои постари телефони како што е P800 P910 има оперативен систем Symbian 7.0, UIQ 2.0. Па ако некој знае да ми каже дали може апликациите и игрите кои се за UIQ 1 и 2 можат да се користат и на UIQ 3.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
мислам дека неможат.оти на п990 сакав да ставам игри од п900 и не ги инсталираше а исто така и од ниту една друга верзија на сибмиан не одговараа. Само некои јава апликации би одговарале.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па на пример W950 M600 P1 има оперативен систем Symbian 9.1, UIQ 3.0 а некои постари телефони како што е P800 P910 има оперативен систем Symbian 7.0, UIQ 2.0. Па ако некој знае да ми каже дали може апликациите и игрите кои се за UIQ 1 и 2 можат да се користат и на UIQ 3.
Сите софтвери се прават да се backward compatibile т.е. да можат да поддржуваат се што се поддрува наназад, + да воведат некои новини. Е сега ти пробај па ке кажиш што како. Инаку би требало од UIQ1 и 2 да можат да работат на 3.

Член од
25 април 2007
Мислења
91
Поени од реакции
1
Ме интересира некој дали знае дали е иста мрезата од Канада со нашата? И ако не е иста колку иде декодирање од прилика за iPhone??

Член од
1 јануари 2008
Мислења
13
Поени од реакции
0
mobiobi

Не е иста мрежа,а у мобибоби ке те опраат не знам колку пари,карши олимписки се наога.
Ме интересира некој дали знае дали е иста мрезата од Канада со нашата? И ако не е иста колку иде декодирање од прилика за iPhone??

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Kako да инсталирам уствари што треба да направам за да средам ова усб кабелот да го приклучам на пц.. имаше една картичка у кесичката и пишуваше да не го шупнам у пц додека не инасталирам нешто што требало али не пишува што

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Kako да инсталирам уствари што треба да направам за да средам ова усб кабелот да го приклучам на пц.. имаше една картичка у кесичката и пишуваше да не го шупнам у пц додека не инасталирам нешто што требало али не пишува што
за кој Мобилен...

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
190
Колку пари е маска за NOKIA 2760. И дали може да се смени само оној дел што е над дисплејот.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ај фонот е кватер бенд што значи работи низ целиот свет без разлика дали е 3г, 800/900 или 1800/1900 мегахерци, неможат сите верзии на ај фоун сеуште да се декодираат, постарите верзии се по 25 евра.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
иам SE w200i,и нешо ме заебава софтверот ваљда.Плеерот не ми се пушта,игрите исто,вика operation failed.Чаре?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
иам SE w200i,и нешо ме заебава софтверот ваљда.Плеерот не ми се пушта,игрите исто,вика operation failed.Чаре?
ако имаш дку 60 - апдејт мавни му, ако немаш дата кабел однеси го на сервис да ти го исфлешуваат, до кај 4-500 денари максимум ке ти земат.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
ако имаш дку 60 - апдејт мавни му, ако немаш дата кабел однеси го на сервис да ти го исфлешуваат, до кај 4-500 денари максимум ке ти земат.
На фирмвере апдејт?ај ако не ти е тешко подобјасни малце како и што.иам дата кабел,фала за помошта

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
значи иди си на сониериксон.ком одбери си w200i симни софтвери доколку немаш претходно инсталирано и симни апдејт сервис, мораш да имаш драјвери претходно инсталирано правилно. Кога ке го инсталираш апдејт сервисот си одбираш модел, ти кажува која е најнова верзија и ко на игра - само некст, некст и глеј да не го дисконектираш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom