Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.582
Поени од реакции
5.586
порано од напишаното стигна со тотал пост мислам беше, вчера сабајле, немав време многу да го чепкам на кратко топ си е.
И мене исто ми пишува од 21-24 значи да го чекам и ја утре задутре...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Член од
23 септември 2015
Мислења
1.106
Поени од реакции
579
Андроид телефони со најдобар процесор.
Samsung Galaxy S23 series
OnePlus 11
Xiaomi 13
Доста солидно изгледаат.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.635
Поени од реакции
998
Кога ќе стигне HyperOs 2 на Жаомије кај нас, зна ли се шта?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.976
Поени од реакции
23.548
Дечки не знам дали ова е за овде ама имам проблем со телефонот.
Имам Хонор 90 и денеска бев надвор цел ден имав нешто работа телефонот ми се исклучи, кога дојдов дома го укључив и од тогаш ми се појави ова AI suggestion, и можем да одберем само Sound или Silent, иначе обично телефонот ми е на Vibration, али сега кога ќе одберем Vibration само ми се мењава у Silent почиња да ме нервира многу :))

Attachments

Член од
29 август 2008
Мислења
6.046
Поени од реакции
4.551
Дечки не знам дали ова е за овде ама имам проблем со телефонот.
Имам Хонор 90 и денеска бев надвор цел ден имав нешто работа телефонот ми се исклучи, кога дојдов дома го укључив и од тогаш ми се појави ова AI suggestion, и можем да одберем само Sound или Silent, иначе обично телефонот ми е на Vibration, али сега кога ќе одберем Vibration само ми се мењава у Silent почиња да ме нервира многу :))
Reset eden obicen za pocetok...

Член од
14 јануари 2025
Мислења
78
Поени од реакции
115
Dechki, kade mozam da najdam servis za t phone ( displejot e rascvetan)

Член од
18 јули 2020
Мислења
83
Поени од реакции
64
ми треба помош околу Хуавеи,освен WPS office која не е фри верзија со која апликација отварате документи а истата да е бесплатна и не бара логирање или е триал?

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.635
Поени од реакции
998
ми треба помош околу Хуавеи,освен WPS office која не е фри верзија со која апликација отварате документи а истата да е бесплатна и не бара логирање или е триал?
Може и гугл документс да ти заврши работа т.е гугл драјв

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.408
Поени од реакции
5.973
Ми треба совет во врска со Мобилекс и Ледиком, гледам дека телефоните кај нив се со над 20К-30К денари поевтини за разлика од Анхоч, Сетек, Нептун, Телеком и А1. Читав нешто по Reddit дека тоа е така бидејќи продаваат експонати, ама гледам дека тие што се експонати се назначени, значи не го кријат тој факт.

Ме интересира како би им се исплатило нив да ги даваат по таа цена? Муабетите се дека наводно не плаќаат данок, но не сум сигурна дали има разлика во квалитетот на телефоните што ги продаваат они и од тие во официјалните продавници да речам.

Конкретно Samsung Galaxy S24 Ultra со 12GB RAM и 512GB меморија во Ледиком е 56.490 ден, а истиот телефон во Сетек е 94,499 ден. со тоа што во Ледиком има 1 година гаранција, а овие другиве 2 години.

Ме интересира што е фрката, на два ума сум, што да правам?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.355
Поени од реакции
15.553
Ми треба совет во врска со Мобилекс и Ледиком, гледам дека телефоните кај нив се со над 20К-30К денари поевтини за разлика од Анхоч, Сетек, Нептун, Телеком и А1. Читав нешто по Reddit дека тоа е така бидејќи продаваат експонати, ама гледам дека тие што се експонати се назначени, значи не го кријат тој факт.

Ме интересира како би им се исплатило нив да ги даваат по таа цена? Муабетите се дека наводно не плаќаат данок, но не сум сигурна дали има разлика во квалитетот на телефоните што ги продаваат они и од тие во официјалните продавници да речам.

Конкретно Samsung Galaxy S24 Ultra со 12GB RAM и 512GB меморија во Ледиком е 56.490 ден, а истиот телефон во Сетек е 94,499 ден. со тоа што во Ледиком има 1 година гаранција, а овие другиве 2 години.

Ме интересира што е фрката, на два ума сум, што да правам?
Не плаќаат царина и ДДВ, или плаќаат за 5 телефони, а продаваат 200 од тој модел

Kajgana Shop

На врв Bottom