Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Абе дечки едно прашане имам.
даjте ми линкови за некои корисни jава програмчина SE K310i имам.
баш ме заинтересира ова како далинско ама само за симбиан викате било
фала однапред

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
jovan напиша:
Абе дечки едно прашане имам.
даjте ми линкови за некои корисни jава програмчина SE K310i имам.
баш ме заинтересира ова како далинско ама само за симбиан викате било
фала однапред
imas temi za toa... a IR-Remote za java ne postoi AMAN!!!

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Jane напиша:
АЈ мене ако може да ми најдете некој Camcorder за Нокиа 6600 што работи со крак, зошто имам неколку пробано и сите се закочуваат и камерата ја изобличуваат (се постига ефект како да е зумирано и екранот го прикажува левиот горен ќош од камерата зумиран:)) неможам да го сватам овој феномен.
Phipips Pro Camcorder *Cracked* snima i vo mp4 format samo negativno sto mnogu mesto zafaka...

http://www.uploadyourfiles.de/74604b24e9c1e3ba27cb33302ff50960/5v87o/Download.html

Член од
19 октомври 2005
Мислења
39
Поени од реакции
25
Da prasam kupif sagem my501c od t-mobile koa kje se obidam da stavam kartica od cosmofon nejke da mi ja ukluci se pokazuva sim locked. Dali toa znaci deka telefonot e kodiran i deka ne mozam da koristam kartica od drug operator

Pece_nt

Dezuren Samoubiec
Член од
1 февруари 2007
Мислења
198
Поени од реакции
3
kodiran e samo za mrezata na t-mobile, a ako sakas mozes da otides vo nekoja mobilara pa mislam deka moze da go dekodiraat

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.714
Поени од реакции
13.408
Imam eine kleine problem. Imam N gage qd i ja aktivirav mms uslugata na cosmofon. Nesto nejkese da raboti.koga sakam da napravam mms poraka pisuva ovaka "System error". Naredniot den (denes) otidov vo Cosmofon mi ja pratija istata poraka. Mi rekoa da go izbrisam profilot. Mislam deka nesto e problemot so mojot mobilen. Istoto go pravi za GPRS. Dali nekoj znae kako manualno se podesva za ovie uslugi ili go znae odgovorot na ovoj kleine problem. Odnapred blagodaram

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.714
Поени од реакции
13.408
Saladin напиша:
Imam eine kleine problem. Imam N gage qd i ja aktivirav mms uslugata na cosmofon. Nesto nejkese da raboti.koga sakam da napravam mms poraka pisuva ovaka "System error". Naredniot den (denes) otidov vo Cosmofon mi ja pratija istata poraka. Mi rekoa da go izbrisam profilot. Mislam deka nesto e problemot so mojot mobilen. Istoto go pravi za GPRS. Dali nekoj znae kako manualno se podesva za ovie uslugi ili go znae odgovorot na ovoj kleine problem. Odnapred blagodaram
P.S. I java aplikaciite ne mozam da gi instaliram porano mozev. Istoto go pisuva za site problemi.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
*#7370# >your security code (12345) i total clean.
bi trebalo se da bide ok!

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
DonDare напиша:
Necrophilia za mene sovet (pomos) ima li :)
само на психилог. :pos2:

те зезам. Во скопје само 2ца имаа бокс за декодирање за сажем. Останатие или експериментираат и на крај разочарани од успехот го носат телефонот кај еден од тие двајца или пак директно го носат кај еден од тие двајца.
Проблемот е во тоа што тие двајца немаат мобилара и контактираат само со мобилари т.е. им вршат услуги на мобиларите само.

Пробај у мегамобиле побарај го Зоран и ако можат на лице место да ти го средат ако не тогаш иди во Бисер во бетибуп ако не можат ни они на лице место помини кај мене во Алфа, братучед ми е еден од тие двајца во Скопје, а можеби и во Македонија што имаат бокс за сажем.

п.с. околу 3-400 денари би те коштало таа услуга.

Kajgana Shop

На врв Bottom