nema vrska toaAllita напиша:eden sovet...prefrli se na cosmofon i ke ti pushtat
imas temi za toa... a IR-Remote za java ne postoi AMAN!!!jovan напиша:Абе дечки едно прашане имам.
даjте ми линкови за некои корисни jава програмчина SE K310i имам.
баш ме заинтересира ова како далинско ама само за симбиан викате било
фала однапред
Phipips Pro Camcorder *Cracked* snima i vo mp4 format samo negativno sto mnogu mesto zafaka...Jane напиша:АЈ мене ако може да ми најдете некој Camcorder за Нокиа 6600 што работи со крак, зошто имам неколку пробано и сите се закочуваат и камерата ја изобличуваат (се постига ефект како да е зумирано и екранот го прикажува левиот горен ќош од камерата зумиран) неможам да го сватам овој феномен.
pa mislam deka znaes da citas?? ima temi za java app.jovan напиша:A NA KOJA TEMA DA ODAM?
P.S. I java aplikaciite ne mozam da gi instaliram porano mozev. Istoto go pisuva za site problemi.Saladin напиша:Imam eine kleine problem. Imam N gage qd i ja aktivirav mms uslugata na cosmofon. Nesto nejkese da raboti.koga sakam da napravam mms poraka pisuva ovaka "System error". Naredniot den (denes) otidov vo Cosmofon mi ja pratija istata poraka. Mi rekoa da go izbrisam profilot. Mislam deka nesto e problemot so mojot mobilen. Istoto go pravi za GPRS. Dali nekoj znae kako manualno se podesva za ovie uslugi ili go znae odgovorot na ovoj kleine problem. Odnapred blagodaram
само на психилог. :pos2:DonDare напиша:Necrophilia za mene sovet (pomos) ima li