Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
PxL напиша:
ej moze prasanjevo ne e za tuka ama ajde...koj moze da mi ogovori za razgovori, sms od broj na cosmofon vo mak.so broj na mobimak ili cosmofon vo stranstvo...na kogo mu se jade kreditot?!? :toe:
ако те разбрав правилно, и на двајцата

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Јас вака разбрав. Ако од македонија праќа порака од Космофон на некој во странство кој користи роаминг (Мобимак или Космофон број).
За Космофон незнам ама ако од број на Мобимак праќаш во странство само на тебе ти зима 5 денари безразлика дали праќаш на странски број или на македонски. На тој другиот што прима (безразлика мобимак или космофон) не му зима кредит (ПРОВЕРЕНО). А за Космофон незнам како важат правилата, но би требало да е исто.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
исто е ако пракаш на македонски број 5 денари е, а доколку си на космофон спик ап пакет преку викенд ти е безплатно...

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Епа види вака незнам дали е за тука прашањево ама сакам да ми каже некој дали може да ми најде програма што ќе заклучува или ќе го прави невидливо дали било слика или некој фолдер п.с ако има некој таква програма нека ми прати по пп или од кај да го далодирам однапред фала а зборам за нокиа телефон

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
F1!!!!! imam LG U8130 i nemozam da najdam igri nigde!!!ako nekoj znae link za igri za ovoj tel neka prati nekoj! telefonov poddrzuva i aplikacii, a nemozam nisto da najdam sto pasuva! imam kabelce za sinhronizacija so PCto, prefrlam samo mp3, a sum probal nekoi java igri i aplikacii ama ne gi prepoznava! sto e rabotava?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
PuMbA напиша:
Епа види вака незнам дали е за тука прашањево ама сакам да ми каже некој дали може да ми најде програма што ќе заклучува или ќе го прави невидливо дали било слика или некој фолдер п.с ако има некој таква програма нека ми прати по пп или од кај да го далодирам однапред фала а зборам за нокиа телефон
proveri na http://symbian.com.mk/forum

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Мислиш на тие што идат со телефонот?

Раскољников

Моделатор
Член од
15 март 2006
Мислења
167
Поени од реакции
1
Mac)) напиша:
Мислиш на тие што идат со телефонот?
Не, туку го земав на старо, и имаше инсталирано веќе неколку програми. Е сеа, нејќам да правам мастер ресет пошто има корисни програми. А, има и некои глупи игри, па и нив сакам да ги избришам и исто, не можам. Можит да се деинсталираат некако? HELP!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не ми текнува на памет како е ама другар има у школо оваков ќе видам денес па вечер ќе пишам детална постапка за да не нагаѓам :)

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
што кур се деси со форумов нема н иту една тема нема ништо на него... мислам се е вратено неколку недели а можеби и месеци наназад... не можам ништо да се снајдам со форумов... и зашто едно добри две недели немаше форум??? а???? не можев на пијанката да додјам.. т.е. не можев да се договорам со членовиве точно кога, каде итн... пошто неам добра меморија... хахаха п
пријатно

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
Da posdrav do site admini-kasapi a posebno posto totalno me imaa izbrisano. TOP:toe:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Форумот е вратен пет месеци назад...Грешка во бекапи...

Туку за проблемот на Раскољников...Вака иде

Идеш во Tools па после во Application Manager и тоа е тоа :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
93
Поени од реакции
0
Телефонот ми се изгуби (дома ми е) ама не можам да го најдам како да го најдам

нема батерија
нема кредит
исклучен е :toe: :toe: :toe: :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom