Пост на кој сте се изнасмеале

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
има една песна од Ристе од рипор се вика "сети се", па така...сети се кој вреѓа, а те молам просветли ме што ја длабоко у себе знам и одам против?
јас незнам, молим те кажи ми
те пецна реалноста?
Хахахахха абе тие ти се ефтини маалски финти .
Познати ми е се тие глупи работи , ама ми кажа сега дека те пецкале доста како мал.
Мислиш дека ако влијаеле на тебе ќе влијаат на други луѓе ?
Јок .
И друга работа целта не ми беше да те вреѓам за моја лична корист.
Еден ден (а кога ќе биде тоа незнам) ке дојдеш до сознание дека се што лета не се јаде.
Ама може и ке биде малку касно.

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Хахахахха абе тие ти се ефтини маалски финти .
Познати ми е се тие глупи работи , ама ми кажа сега дека те пецкале доста како мал.
Мислиш дека ако влијаеле на тебе ќе влијаат на други луѓе ?
Јок .
И друга работа целта не ми беше да те вреѓам за моја лична корист.
Еден ден (а кога ќе биде тоа незнам) ке дојдеш до сознание дека се што лета не се јаде.
Ама може и ке биде малку касно.
Н е битно за чива и каква цел ме вреѓаш, битно е дека вреѓаш, па размисли малку со тоа главата ако има нешто во неа дали и кој треба да сфати и што
поздрав до тогаш и поднаучи некој амаалска финта може ке ти притреба у животот колку и да ти е очаен
од мене толку до тебе
секое добро

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.502
Поени од реакции
8.066
Се кладам дека Каролина присуствувала на сите часови во средно.
Мислењево е одговор на

Каролина присуствувала на доделувањето на автомобил пежо на Влатко Лозаноски.
Каролина е неколку години заштитно лице на Пежо.

Исто така присуствувала и на пуштањето во употреба на фонтаната Тоше Проески во Ново Лисиче изминатиов период.

Ф

Фил Ајви

Гостин
фк јувентус

Туку, што биднало бе овие шпекулации кој ке зимиме Бензема (дрвото) или Џеко (нешто подобар)?
Џеко (нешто подобар) по се изгледа ,дрва не ни требаат,имаме 8 кубика,ке стигнат за ова зимо :pos2:
:pos2:

Г

Господ

Гостин
oskar00 напиша:
me nervira koga cekam nekoj me nervira majka mi koga ke pocne da mi zbori me nervira koa nema voda za kapenje me nervira ko nema za jadenje me nerviraa nekoj ko ke pocne da me isprasuva kaj sum bil sto sum pravel me nervira ko trebe da se pravdam za neso :D:D::D se me nervira :D
Него го нервирало ова во врска со ЈСП:vozbud:

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
smart ass напиша:
Јас не Сум производ ниту пак се трудам да бидам бренд(ќе дообјаснам),мојата приказна е заснована на чесност,принципиелност и кога ветувам исполнувам-барем Чест имам,сега може конспираторите да речат циашов пише од негова гледна точка ама налет..се трудам да помагам for Greater Good.

Патем во социологијата постои теорија на Асови и сигурно си забележал во пракса,уште од мал,па основно средно знаеш нели секогаш во групите(другари/ки) има ЕДЕН кој вообичаено сите го слушаат-тој е АС,па ако има Асови би било добро да се произнесат.

Инаку АС може да се биде по повеќе основи како на пример желба за моќ и власт(има луѓе кои живеат само за тоа!) а може да се стане Ас ако се има доверба кон Асот понатаму има Т.Н авторитетен Ас а тоа е кога некој на пример ги знае кафичите,рајата си мине добро...епаа он одлучува кај ќе одат.

Инаку во Млади години да бидеш АС не носи некоја одговорност..а ДА и заборавив може да стане некој АС и по Материјален основ еве богат е..има автомобил и сл.
Кога го прочитав ова се пресмеав, ми текна само на видеото
First as tragedy then as a farce - Slavoj Zizek за културниот капитализам

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Во темата "Колку често мастурбирате"

И седнувајте си на рака пред да почнете да ви отрпне,чуството е како некој друг да ви го д.....
Се тркалам од смеење

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
Уште еден бисер од Smart Ass
:pos2::pos2::pos2:

ЗОШТОООО БЕ Аман зошто постојат абе ќерата:vozbud:

Аха..9 дела..Народе вие расправале кој е полуд дал алекс џонс радио тролот како и месијата со рептилите:tv:

ццццц како бе вака да се соберат лудациве башка преку радио :pos2:

Кажете кажете кај има зајтгајс ајк собири да појдам да им објаснам некои работи(читам дефектологија моментално па ќе помогне:))

Па што кажале светот се менува какви недоквакани се,па тоа се учи социологија во 7-ма,башка географија во 5-то одделение кажуваат...ЛУЃЕ двајцава ашлаци ве сметаат за ГЛУПИ оти ви продаваат булшит!!!!!!!!

П.С ај гледајте ги видеата и речете дека НЕМА БРЕИНВАШИНГ т.е ПРОПАГАНДА или Ве ЛОБОТОМИРААТ!

Па што бе само алекс и дејвида брее...викнете појќе ебаго

Одговор
Чудно е какви реакции кај поедини форумџии предизвикува постирање на темата за Дејвид Ајк.

Иако не прочитале ништо од Ајк,несфатливо но сепак се чувстуваат повикани да постираат.Одново и одново.Делуваат загрозени и гледаме капс лок фрчи наоколу,десетици емот-икончиња,невешто и ефтино прикриени инсинуации за хомосексуализам,ментални болести,незнаење...со што безуспешно се обидуваат да навредат и омаловажат, несвесни за тоа дека испаѓаат - смешни...
Тоа е еквивалент да се постира во подфорумот “Уметност и литература“ например...за Толстој без да се има прочитано нешто од писателот за кого е темата отворена.Но и покрај комплетната игнорантност на темата тоа не е препрека да не се замислува некаква квази-супериорност...
Дури и се зазема некаков лажен филантропски став од типот...
]
Умногазе, нели малку си претерап?
Цитира делот од горе на Тоукатер :)
Јас не се замарам со психоанализи,навредување членови(конкретно) и сл бидејќи тоа е не е цел на форумот ама читај погоре па размисли кој претерува:)
Не знам ова како се вика ама јас го нарекувам плачење.

Хахахаахааа ова ептен смешно . Нема ден да не ме изнасмее

Kajgana Shop

На врв Bottom