Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Значи пишала сум у темата ке пишам пост пак.Земав екстази, да.Додека траеше дејството беше супер.Се журкаш, играш, се смееш.Ама утредента...Сите ти се криви.Се ти е криво.За 1 минута уништив се што сум градела со години.Скарах се со едни личности шо ми се стварно драги!Не би земала пак!Видех го „волжебното“ дејство на екстазите кое после неговото завршување те тресне депресија ко да ти се срушил цел свет.Само прашање : имав проблеми со шекеро(уште имам де).Пренизок ми е на моменти и знам да се онесвестам без никакво „предупредување“.Ке може некој да ми даде информации како екстазата би влијаело на ова?Благодарам.Лав компјутерс и екстази скарани до смрт.
Јееп. Животот е нејзиниот филм.
Од кога консумирањето на дрога е кул, па да лажеш и тоа од животот е мојот филм! :pos2:

Продолжение на постот очекувам. Не опиша добро, дали седела на џам, па се фрлила...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Од кога консумирањето на дрога е кул, па да лажеш и тоа од животот е мојот филм! :pos2:

Продолжение на постот очекувам. Не опиша добро, дали седела на џам, па се фрлила...
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Д

ДаркхарТ

Гостин

Лав компјутерс замина во алејата на великаните на свои 13 години. :pop:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
DJ-93'Slaughter напиша:
абе брат ... го избирсав посто сосема гресно сум разбарл .. извини ептен .. моја греска.. абе ногу се напусив зими мајка не знам главата кај ми е ... рокат звуцки тука охх ... извини брат .. кази како да ти се оддолзам поради мојата гомнојадска уста ? .... леле за никаде сум хахаххахах ... ствапно извини хахахаххаа одвеан сум малку ....

:hahahaha::hahahaha::hahahaha::hahahaha::hahahaha::hahahaha:http://forum.kajgana.com//converse.php?u=39742&u2=10791

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311

Kako so gleas ziva sum.Tva videoto e u krajni granici.So bi se desilo ako preteras, a ne samo 1 ako konzumiras.I ne, ne sedeh na dzamo.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Kako so gleas ziva sum.Tva videoto e u krajni granici.So bi se desilo ako preteras, a ne samo 1 ako konzumiras.I ne, ne sedeh na dzamo.
тва видеото е нешто многу слично со твојата приказна. И woow новости, на видеото не биле претставени точно ефектите од екстазито? Чудно, па и у твојата приказна не се точни. :) Случајност

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
тема: Легијата ( рап група )

ovie site gi ispoapsija ispoubija a dobri bea najaki momci porano znam
a ovoj posledniot sto ostana miodrag legija i toj go stavija u zatvor oti si go ubi predsedatelot
eee kolku glup narod ima sto ti zgresil predsedatelot za da go ubivas be c c c mu dale nekoj denar i ajde mada moze i on e vo pravo malce oti nemal za leb pa si rekol daj da specalam ama da mu kazel na predsedatelot deka mu davaat pari za da go ubie ovoj moze ke go staven glaven na armijata ama ovoj ne razmislil u toj moment i toa se slucilo jebiga
о.0

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
^ само што сакав да го постирам :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom