King B
Bears. Beets. Battlestar Galactica.
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 1.801
- Поени од реакции
- 4.076
I imaj na um so koja i kako oti so ne postoj:sida, sifilis, hepatit, HPV, PVC itn....
I imaj na um so koja i kako oti so ne postoj:sida, sifilis, hepatit, HPV, PVC itn....
Да се биде грк не е националност туку е професија.
Чудни болештини почнаа да пренесуваат жеништава, и го ставаш од кожа и месо го вадиш ПЛАСТИЧЕНTo e be to e nema drugo mislam jas......vo opakovce so normalna golemina i apceto e sitno malo crveno(rozevo) i e sred opakovce! Abe 2 nedeli......taa valjda znaj koga treba da mu dojdi, vo mojot slucaj pamtam dali od apceto ili onaka, mu dojde 1 nedela pobrzo odkolku so trebase i mi olesna vkraj! Prijatele pazi eve mene den denes me zezat drugarite: aaa ke setase ti za malece sega 4 godisno dete(pa duri mi racunat kolku godini ke imalo i to do den tocno) !!! A od togas pa ko za sreka eve 5-6 godini odnosi imam pa niso da utnam so nikoja(skraja da e) da ne se zarekvam! Zato vo dzepceto sekogas Durex i za so i da pritreba stavaj i da znajs ne se kinat tie......samo Durex niso drugo!!! I imaj na um so koja i kako oti so ne postoj:sida, sifilis, hepatit, HPV, PVC itn..... stvarno pazi oti denes loso vreme e.......i na ova pole me eba edna ednas......kuti izleclivo bese!!
Не не не , верувај, го мисли секој збор што го кажува.Остај го тој тресе глупости константно, може и го плаќаат.
Кајсиичке си лапна лајкови од туѓ интелектуален труд а ?
Се согласувам со Shineboy. Нашле педеришта да се смеат на нормални луѓе. Ги повредило што Shineboy им ја напишал вистината и ај сега ќе го исмејуваме. Па и агитирале кај модератори да се банира Shineboy за да можат оргии да си прават на темата за хомосексуалност. До кога вака бе алоо? До кога ќе им се гледа низ прсти на педерите, а здрави прави луѓе како Shineboy без педерска коска во нив ќе бидат банирани?A so vi e fintata na vas pederite na celo so: Шкорпион, cruisee i *__* , i ovde me napagate sega......oj dupete se vo Gaz na temata Homoseksualnost i taka me baniraja odtamu zaradi vas gejistata hahaha pederii!!!
ShineboyСе согласувам со Shineboy. Нашле педеришта да се смеат на нормални луѓе. Ги повредило што Shineboy им ја напишал вистината и ај сега ќе го исмејуваме. Па и агитирале кај модератори да се банира Shineboy за да можат оргии да си прават на темата за хомосексуалност. До кога вака бе алоо? До кога ќе им се гледа низ прсти на педерите, а здрави прави луѓе како Shineboy без педерска коска во нив ќе бидат банирани?
Во темата а 101 причина зошто да веруваш дека Исус е вистинскиот бог. Царе јебеш ме преврте од лигенштул.101 е бог бе кое друго возило има што се тркала по македонскиве патишта по 40 и кусур години ?
ама ја колку шо глеам ти после мене си постнал ))Кајсиичке си лапна лајкови од туѓ интелектуален труд а ?
не е бе ова ФБ па да крадеш статуси.
Кајсиичке си лапна лајкови од туѓ интелектуален труд а ?
не е бе ова ФБ па да крадеш статуси.
Не пишувај бе олку ситно, ништо не се чита. Имај осет малце, дај зголеми то фонтот.A so vi e fintata na vas pederite na celo so: Шкорпион, cruisee i *__* , i ovde me napagate sega......oj dupete se vo Gaz na temata Homoseksualnost i taka me baniraja odtamu zaradi vas gejistata hahaha pederii!!!