Постари или помлади партнери?

Член од
4 јули 2013
Мислења
17
Поени од реакции
18
Поштујем постари,затоа што се посозреани со мозокот на мое ниво се на размислување додека овие на моја возраст се сеуште деца,уште размислуваат детско ,па и дури и на изглед така изгледаат.:confused: Постари коа ке речам се однесува од мојата возраст постари да се 2/3 години :D

Член од
4 јули 2013
Мислења
17
Поени од реакции
18
секој си има право на мислење,а за зрелоста неможеш ништо да кажеш во мое име ;)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
секој си има право на мислење,а за зрелоста неможеш ништо да кажеш во мое име ;)
Во право си, не треба да ги осудуваме оние кои не ги познаваме затоа што така нема да имаме време ниту да ги сакаме. :)
;)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Moze i 3-4 godini postara da e, a pomala 1-2 max...

Член од
16 јануари 2014
Мислења
11
Поени од реакции
3
Наместо ученик, за мене подобро е да бидам учител. Што значи дека помладите девојки се мојот избор.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Се зависи од ак`лот, не мора да значи дека ако е постара е позрела, и обратно...

Член од
26 февруари 2014
Мислења
5
Поени од реакции
6
да те разбирам и мене на времето ме возбудуваа збрчкани и постари мажи кои користеа вијагра за да им се дигне,затоа што не бев во можност да си фатам некој врсник па морав да се задоволам со тоа што ми се нудеше. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Поздрав па пиши како иде..

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.559
Поени од реакции
11.542
да те разбирам и мене на времето ме возбудуваа збрчкани и постари мажи кои користеа вијагра за да им се дигне,затоа што не бев во можност да си фатам некој врсник па морав да се задоволам со тоа што ми се нудеше. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Поздрав па пиши како иде..
а сега ослабе и можеш врсници да бркаш :vozbud:

реално у право се женскиве што бараат некоја година постар партнер :)
споредете машко и женско кои имаат 15год...женските на штикла 15цм и 90 посто од нив скинати а машките маваат дота, кантер :unsure:

L

loveisallaround

Гостин
Поздрав па пиши како иде..[/quot
Девојче многу ми е жал што немаш врска од животот...прво не дека не можам да си најдам дечко на моја возраст имам многу удварачи дури и помлади од мене...а мојот дечко изгледа како Бред Пит и без разлика на неговите години многу жени воздивнуваат на него...не се фалам искрено ти кажувам...не би го сменила за никој на светов...иначе јас се задоволувам само што тоа јас го сакам а не со тоа што ми се нуди;) поздрав

Член од
10 февруари 2010
Мислења
855
Поени од реакции
322
Приближно иста возраст. Генерација за мене е најдобро.

Kajgana Shop

На врв Bottom