Последно нешто што сте го промениле кај вас е...?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
психички - веке не се нервирам за глупости и не се заљубувам лесно веке не потпагам под сечие влијание

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Го променив односот кон една личност и тоа со најдобра намера.
А физички, косата. Се шатирав и сега делувам како сосема друга особа. Многу ми годи промената

N

NeMiRnA

Гостин
Мммммммм...освен времето на станување и легнување,ништо друго,ама не ми влијае баш најдобро таа промена промена,некако поуморно се осеќам и помалку време ко да иам...хмммм...

С

Сатори

Гостин
Многу работи променив ... бојата на косата, фризот, ослабев, почнав да се смеам ... период на промени беше. :)

Член од
21 јуни 2007
Мислења
183
Поени од реакции
2
последно нешо шо од овој момент ке го сменам е тоа декаке ги намалам цигарите ....ветувам дека повќе од 5-6 цигари со кафе не пушам

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ослабнав, ја скратив косата, решив да пуштам нокти. Си го пореметив биоритамот, тоа е најново од денес. Всушност и не е нешто невообичаено за мене. Се заљубив. :)

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Престанав да им веруам на луѓето, сум се искомплексирала, станав преееемногу сентиментална, станав скептик, несигурна, сомнителна за се и сешто....... не променив ја ништо, сами од себе си дојдоа промениве :( или па ја касно станав свесна дека настанале..... Како и да е ќе треба па да менувам :) воа не е на арно

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
последно нешо шо од овој момент ке го сменам е тоа декаке ги намалам цигарите ....ветувам дека повќе од 5-6 цигари со кафе не пушам
Bravo Macko! Inako pomalku truenje sepak e truenje, no sepak chestito za napredokot.

A i ostanatite 5-6 od katranskoto gjubre mozhesh da gi skinesh bez problem. Shto te chini, samo mozhesh da dobiesh...

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
ја сменив бојата на косата:):) малце ми е потемна :):)

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Полека научив дека животот е ОК

Член од
23 март 2007
Мислења