Последниот збор

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Тоа зависи од ситуација, ама почесто го немам последниот збор, ме нервира да му докажувам на некој нешто да се трудам да разбере кога не бива :) така да се тргам настрана и чекам да си ја скапи главата в ѕид :tapp:

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Обично сакам да го имам последниот збор. Таков човек сум, додека не се доискажам не заќутувам и мразам кога ми пререкува некој после мене. :)

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Па секогаш сакам јас да го имам последниот збор, ама не може секогаш јас што сакам. Кога гледам дека некој би се налутил ептен...или би повредила некого со мојот инает, прекинувам на време...
И обично секогаш ставам капаче врз лончето...иако знам дека тоа не е добро:(
Ама има и моменти, како што веќе кажав, кога си преќутувам не сакајќи да повредам или навредам некој што ми значи.

С

Сатори

Гостин
Дали секогаш го имате последниот збор во дискусии,муабет или слично?
Дали за секое лонче имате капаче или пак и да знаете нешто и да знаете одговор преќутувате?
Сакам да го имам последниот збор во секоја дебата, но тоа не значи и дека можноста секогаш ќе биде исполнета.Се обидувам да бидам во право, не секогаш ми успеава.
Кога вистински ќе ме поразат со зборови, тогаш дури и да имам одговор, подобра опција е да молчам.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Сакам да го имам последниот збор. Секогаш. Ако не сум во право, си терам инат додека на противникот не му се здосади или не се засрами [ако сме на јавно место]. Лоша особина, ама таква сум, што да правам. Мора на се` капаче да ставам.

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
хаха имам капаче за секое лонче...единствено ако не ми се најди некое..тоа е затоа што не сакам да му ги кажам некои работи на личноста.....

S

SSS-Stolica

Гостин
На некои им што ме нервираам им терам инат до крај и ич не им попуштам, а на тие што ги обожавам или сакам секогаш им попуштам иако знам дека сум во право,само за да не дојде до караница голема
Попаметниот секогаш попушта

Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
Porano gledav od petni zili da dokazam deka sum vo pravo no sega kako pominuvaat godinite nekako izgubiv zelba da se dokazuvam ili mojot zbor da bide posleden.Ja fino lepo si cekam da dojde vistinsko vreme i mesto pa si go kazuvam svojot zbor togas taka ima podobar efekt nego li na primer vo nekoja kavga da se rasprava covek do bezsvest i nema da se postigne sakaniot rezultat.A vaka kutenjeto ponekogas e zlato(normalno da se kaze mislenjeto podocna koga ke e vistinski moment za toa)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Која џубретина сум направен во последно време, мора... МОРА да го имам последниот дел во муабетот, последниот збор!
И најчеста реплика со која завршува дуелот ми е, ок аха ок.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
А вие вака сите го имате последниот збор, а?

Како и секогаш, како и секоја тема.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Никогаш не преќутувам, ама тоа не значи дека го имам последниот збор, не ни го сакам тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom